2777
2789
عنوان

بارداری-هفته26

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
اسهال خوب نیست من تو بارداریم بخاطرش ۱روز بیمارستان بستری شدم مبادا آب دوربچه کم شده باشه

یعنی فقط بخاطر اسهال تو بیمارستان موندی یعنی گفتن خطرناکه

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
نه من درد ندارم ولی بالش گذاشتم زیر شکمم شکمم اومد بالا وسط شکمم یه لحظه انگار بچه معلوم شد دوباره گ ...

منم بعضی وقتا اینجور میشم جای نگرانی نیس

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون روز موعد تستم مثبت شد صب کن دوباره تست بزن امکانش هست اگ اون سه روزو  فقط در حد لکه دی ...

خونش نسبت به پریودی خیلی کم بود من پریودیم ۶ روزش سر سه رز یهو قطع شد اوایلش خون غلیظ میومد از روز بعد دیگ اونجوری نبود

یعنی فقط بخاطر اسهال تو بیمارستان موندی یعنی گفتن خطرناکه

اره عزیزم اسهال باعث میشه آب دوربچه کم شه سرهمون یه روز  توبیمارستان موندم باید بری پیش پزشک بچه به کم آبی نیفته بهت سرم بزنن سونو بشی اب دوربچه اندازه گیری شه با اسهال هیچی جذب بدنت نمیشه و عملا به بچه غذایی نمیرسه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
منم بعضی وقتا اینجور میشم جای نگرانی نیس

اخه من یک هفته بیشتر دچارش شدم از اینورم خوده بچه یجوریه تو شکمم میترسم لگد میزنه ولی خب میترسم اب دور جنینم کم شده باشه

اخه من یک هفته بیشتر دچارش شدم از اینورم خوده بچه یجوریه تو شکمم میترسم لگد میزنه ولی خب میترسم اب د ...

انشاالله ک اینجور نیس

منم دوماهه بیخبرم از وضعیت بچم😔

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
اره عزیزم اسهال باعث میشه آب دوربچه کم شه سرهمون یه روز  توبیمارستان موندم باید بری پیش پزشک بچ ...

آخه من تو این وضعیت کجا برم بیمارستانایه اطرافمون همش واسه بیمارایه کروناییه 

آخه من تو این وضعیت کجا برم بیمارستانایه اطرافمون همش واسه بیمارایه کروناییه 

بالای همین نی نی سایت تبلیغ دکتر سایناهست سوالات بپرس بگن چه کنی دکتر زنان داره من چندبار استفاده کردم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن