2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره ایستا داشته باشم آخ چرا ؟ شورای شمام مخالفت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 120 پست

منم شوهرم دوس نداره تا یه هفته پیش دستم رو شد اخه چند ماه بود داشتم گفت بخاطر همینه دوهفته ی بار بسته میخوای ببین من ندارم تو هم حذفش کن گفتم چشم ولی نکردم 😂

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد حال میده عکس میذاری استوری در جریان کارا قرار میگیری

البته شوهره میاد چک.میکنه گاهی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
من داشتم قبلا زمان مجردی ولی بعد عقد  همسرم دوست نداشت ازم خواست حذفش کنم منم قبول کردم   ...

دقيقا مث من

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
چه ربطی به مذهبی بودن داره؟ من و شوهرم خیلی مذهبی هستیم همه شبکه های اجتماعی رو دارم چون به هم اعت ...

موضوع اعتماد نیست.. وقت گیره 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
اشتباه تایپ شد ..تایپ خودکار مینویسه      

همسرتون اینستا دارن؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
منم نمیزاره.. البته خودمم دوست ندارم مگر برای آشپزی بخام گوشیشو بهم میده🤪

چرا مثلا خودش باید داشته باسباشه ه شما نه ،به نظرم یه جور توهینه،من کاری به داشتن نداشتن ندارم ،ولی اینکه خودشو مجاز میدونه شما رو نه زشته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
منم شوهرم دوس نداره تا یه هفته پیش دستم رو شد اخه چند ماه بود داشتم گفت بخاطر همینه دوهفته ی بار بست ...

آفرین،  ...به من میگه همون نی نی سایت و تلگرام بسته ..  

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
نه نداره خودشم دوست نداره 

وااای عزیزم پس تراخدا نرو بادیتای خودت میخوای زندگی خودت داغون کنی میری اونم بعدیمدت میره وبعدش تواینستا هرکس مختلف زن وهرچیزی هست زندگی خیلیا بخاطر اینستاخراب شده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه