منم شوهرم دوس نداره تا یه هفته پیش دستم رو شد اخه چند ماه بود داشتم گفت بخاطر همینه دوهفته ی بار بسته میخوای ببین من ندارم تو هم حذفش کن گفتم چشم ولی نکردم 😂
تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
من داشتم قبلا زمان مجردی ولی بعد عقد همسرم دوست نداشت ازم خواست حذفش کنم منم قبول کردم ...
دقيقا مث من
وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔 نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭 واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻♀️
وااای عزیزم پس تراخدا نرو بادیتای خودت میخوای زندگی خودت داغون کنی میری اونم بعدیمدت میره وبعدش تواینستا هرکس مختلف زن وهرچیزی هست زندگی خیلیا بخاطر اینستاخراب شده
مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه