2777
2789
عنوان

دعوا باشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 45 پست
عزیزم دیشب بحث کردی امشب میری قهر؟ بخیال شو گلم؛ زندگیتو بکن

اره دیگه 5.6صب بود خابیدم شوهرمم تا امشب نمیاد خونه قبل اومدن اون میخوام برم 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتتون اشتباه کردین این بچه بازیا چیه سره چیزای مسخره از هم جدا شین بمون تو خونت لباس خوشگل بپوش شام ...

ینی یکی به خودتون شخصیتتون و خااانوادتون توهین کنه  شما براش شام خوشمزه میپزی؟ 

من اگه هزارتا حرف بارخودم کنه کوتاه میام ولی حق نداره پای خانوادمو وسط بکشه... تاالان هزارباراینکارو کرده چیزی نگفتم  دیشب دیگه خیلی زیاده روی کرد کلی حرف زد

هر کی ناراحت اون بره خونه باباش خونتو ترک نکن اونجا مال تو 

دلم نمیخواد برم روم نمیشه. از اون ورم میترسم اگه نرم پررو بشه دوباره شروکنه اخه گفت برو 

بعد من نرم اون باخودش نمیگه پوس کلفته نمیره دفه بعد بدتترشو بگه؟ 

واقعا سر موضوع بی اهمیتی دعوا کردید و شما خیییلی بد باهاش حرف زدین قشنگ ترکوندینش بنده خدا رو یه ج ...

عزیزم اون منو تنها گزاشت تا 5صبح..اصن شعور نداره ک من باردارم هزارتا فکر و خیال و ترس میاد توسرم شبا. ازطرفی ویارشدیددارم اون میگه برو طبقه پایین پیش خانوادم. اخه من 5صب برم پایین مزاحمشون بشم بعدم من هردقیقه حالت تهوع دارم روم نمیشه جلواونا بدوییم دسشویی... بعد تو این شرایط این ویروس میگم نرو بیرون باز میره من خعلی عصبانی بودم و حق داشتم. اون نباید حرف خانواده رو پیش میکشید به خودم حرف بد میزد عیب نداشت ولی به خانوادم حق نداره. 

اسى يه كم تند رفتى

واقعن؟ نمیدونم ولی من هیچ وقت به خانوادش توهین نمیکنم ولی اون همیشه به خانوادم توهین میکنه و تحقیرشون میکنه

اسی من توام یا تو منی هم شهری😂😂😂 گند بزنه خودشونو ایل و تبارشونو انگار حالا چین والا خان و کدخدا ...

والا بخدا گل گفتی...

يه حرفي زد جوابشو دادي ديگه حرص خوردن نداره از خونت هم بيرون نرو با فيلم يا گوشي و ... سرتو گر ...

اره همینکارومیکنم. مرسی عزیزم

عزیزم اون منو تنها گزاشت تا 5صبح..اصن شعور نداره ک من باردارم هزارتا فکر و خیال و ترس میاد توسرم شبا ...

این بچه بازیا رو همه مردا کم و بیش دارن

کاره همسرت اشتباه بوده در این که شکی نیست اما بی محبتی شما اونو بیشتر جذب دوستاش میکنه تا خونش! چرا یه مرد باید بخاد تا ۵ صبح خونه نیاد؟ حالا یکی دو بار ممکنه پیش بیاد اما اگه‌بیشتر شه باید با سیاست جذب خونه اش کنی و از دوستاش دور

یه زن وقتی شوهرش اشتباه میکنه نمیاد تمام علاقه و عشق شوهرش رو یهو پاک کنه چون ناراحته! ببین یکم رتجب مردا مطالعه کنی نوشتن که تو اوج ناراحتیتون یه سری چیزا رو هیچ وقت زیر سوال نبرید یکی اش جایگاهش تو قلبتونه

مرد اگه حس کنه جایی تو قلب کسی نداره دیگه‌تلاشی نمیکنه بخاد چیزی رو درست کنه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
واقعن؟ نمیدونم ولی من هیچ وقت به خانوادش توهین نمیکنم ولی اون همیشه به خانوادم توهین میکنه و تحقیرشو ...

بعضى ها اينطورين هميشه پاى خانواده رو ميكشن وسط

چشمان تو ارتش هيتلر بود و دل من لهستان بى دفاع
این بچه بازیا رو همه مردا کم و بیش دارن کاره همسرت اشتباه بوده در این که شکی نیست اما بی محبتی شما ...

درسته  ولی واقعن دوسش ندارم دیگه ازبچه بازیاش خستم از خجالتی بودنش خستم از گیرداددناش خستم 

از همه چیش خستم...دلم نمیخاد ببینمش اصن... اصن نه به رفیقاش نمیگه دلش نمیخاد بره بیروون ولی وقتی زنگ میزنن یا میان دنبالش میره.. انگار همش نگرانه بش بگن زن ذلیل خیلی احمقه

درسته  ولی واقعن دوسش ندارم دیگه ازبچه بازیاش خستم از خجالتی بودنش خستم از گیرداددناش خستم  ...

عزیز دلم همه اینا درست میشه شما باید صبوری کنی و یکم مهارتهای لازم رو یاد بگیری انشالله که بشه همونی که شما بخوای چون پدر بچه ات هست کمکش کن

همه همسرا با یه سری کمبود و تربیت غلط بزرگ میشن تقصیر شما نیست ولی کمکش کن

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
دلم نمیخواد برم روم نمیشه. از اون ورم میترسم اگه نرم پررو بشه دوباره شروکنه اخه گفت برو  بعد م ...

نه بهش بگو بهتر مثل ی زوج سال 2020صحبت کنیم بدور از قبیله و به هر حال خونتو ترک نکن

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم