2777
2789
عنوان

دعوا باشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 45 پست

جفتتون اشتباه کردین این بچه بازیا چیه سره چیزای مسخره از هم جدا شین بمون تو خونت لباس خوشگل بپوش شام مورد علاقه ی همسرت رو درست کن همدیگرو ماچ کنید اشتی کنید زشته خوبیت نداره

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتی . اما در کل وقتی پرسید چرا چیزی نگفتی میگفتی مگه برا من گذاشتی بودی...! 

بگو خودت اومدی از خونه بابام بردی . خودتم میبری خونه پدرم ...قطعا با پای خودم نخواهم رفت و بدون سر و صدا هم نمیرم. تا همه بفهمن بچه های طایفه فلان متکبر هستن 

واقعا سر موضوع بی اهمیتی دعوا کردید و شما خیییلی بد باهاش حرف زدین

قشنگ ترکوندینش بنده خدا رو

یه جوری ازش عذرخواهی کن از دلش دربیار

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

اسی من توام یا تو منی هم شهری😂😂😂

گند بزنه خودشونو ایل و تبارشونو انگار حالا چین والا خان و کدخداها بچه هاشون پشیزی نمی ارزن خودشون هیچ پخی نیستن پز ماقبل خودشونو میدادن من فرستادمش خونه باباش ان یار بلند بالا ک سپردی ب منش اکبند بردم دادم ب ننش برا اخلاق عنش😂

کاش  حداقل شما دو نفر ک تحصیل کرده  و امروزی هستید دست از این  یار کشی های قومی و قب ...

والا بخدا منم حرفم همینه ادم اینقد کوته فکر که هنووووز تو این زمونه حرف از خان و خان زاده بودن میزنه. به قولا گیرم ک پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چ حاصل

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
فعلا تو اوج عصبانیت هستید کاری نکن جایی نرو ...ولی خدایی خیلی بد باهاش حرف زدی...همین حرفا رو با زبو ...

حرصم گرفت که گفت باید اتیشم بزنن که اومدم از خانواده شما زن گرفتم. ازاین میسوزم ک کلی التماس کرد و رفتن و اومدن تا خانوادم راضی شد.. اگه خودم پشتش نبودم تاهزارسال خانوادم قبول نمیکردن حالا دم دراورده

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید