2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم چ قد دارم خوب میشم🥰🥰🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 211 پست
مرسی صدام کردی گل الان میرم از اول میخونم

فدات🥰🥰خواستم تونجا بزارم یهو ی بنده خدام تاپیک زد زیاد شد هی باید میرفتم این ور اون پر تاپیکش کردم یکیم بود میخپاست نشد منشنش کنم😖

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
واقعا هم کوفتم میشد هم یه جور حالت افسردگی داستم چون خیلی چیزها رو نباید میخوردم یا به اصرار چیزی ...

من خودم همههه چیز میخورم ولی کم میخورم حتی اوایلش برام اذیت کننده بود اما الان عادت کردم که حتی اگر یکم بیشتر هم بخورم حالم بد میشه رژیم من زیاد محدودیت نداره نسبت به بقیه رژیما فقط شب ها باید یسری چیزارو نخوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدت چقدر کم کردین با این روش؟ الان دارم برا ارشد میخونم نمیخوام چاق بشم 😅 یه مدت کالری شماری ...

ببین همینو برو  من ۱۵ کیلو ۴ ماهه

س ماهو نیم ۱۳ کیلو

اخه ی نصف ماه پیاده رویم میرفتم

اصن اینو بگیری چاقم نمیشی

فقط مواد مفید بخور حتما این بهتره از کالری شماری

قطعا همینطور کالری شماری به شدت آزارم میداد محدودیت می اورد نه دلم میخواست جایی برم نه غذای مورد ...

الهی 🥰🥰🥰🥰تو اهتماد ب نفس خیلی تاثیر داره تهش ۴ ماه همت و ی عمر ارامشه👌🏻👌🏻میتونیییییی

ممنونم عزیزم اره ۴ ماه سرنوشت ساز 😊 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 ممنون از انتقال تجربیاتتون 🌹

فدات🥰🥰🥰🥰🥰قابلی نداشت

من با کالری شماری به شددددت مخالفم چون هم استرس اوره که همین استرس باعث بیشترین میزان جذب غذا میشه ک ...

واااااااااي عزيزم دقيقاااااااا

حرف دل منو زدي

من حدود سه كيلو ميخاسم كم كنم

جوگير شدم ك مث همه خانوماي ني ني سايتي كالري شماري كنم

و ب غلط كردن افتاد😐بقول شما ادم كوفتش ميشه و ايترسش صد برابره

من قبلا خييييلي خوراكيارو مث گااااو ميخوردم

ميوه و حبوبات و خرما و اين چيزا ك از نظر خودم اوكي بود و شيرين و چرب زياد نبود ميخوردم زياد و مدت ها قابت بودم

اما از ي ماه پيش ك با كالري شماري اشنا شدم و شروع كردم هيچي نميشه خورد!!! همون عدس و نخودم نميتونستم بخورم

و دقيقا دو سه روزه تصميم گرفتم كلا بيخيالش بشم

مثل قبل كم بخورم واي همه چي بخورم و از زندگي لذت ببرم

هرچي بيشتر بدوني بيشتر هم بدنت جذب ميكنه

اين تجربه دقيق م هست😶😐😐

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊
یه سوال دیگه با عرض معذرت خوردن کیک و شیرینی یا قندی که با چایی میخوریم چطور میشه؟ یه مشت کیک هم ...

راحت باش اتفاقا خوشحال میشم سوالی داشتی کمک کنم البته دانشسو ندارم صرفا تجربه ی لاغری خودمه😚😚

ببین من معتقدم رین خیلی بهتره اصن کالری روز هات فرق داره و بدنت عادت نمیکنه!

نگاه کن مثلا پرتقال ی کف دسته!

ولی زرد الو س چارتاش ی کف دسته پس ۴ تا میشه بخوری ولی ی وعدت فقط پرتقال

اتفاقا همین الان همین الان نوبت ی وعده ی ب ساعتو نیمم بود شیرینی خونگی کنار چای خوردم!😌😌

یکی از وعده های قبلیم ی مشت اجیل

ببین شیرینی کم کالری و کوچیکو کنار ی وعدت بخور اما اینطور نباشه ک تر ی ساعتو نیم شیرینی بخوری!من اصن این کارو نمیکنما!!!

مثلا از صب(با شرمندگی ظهر پاشدم) نهار خوردم اجیل خوردم و ی مشت پفیلا خوردم و الانم چای و شیرینیم!

تا شب همش در حال خوردنی اصن گرسنت نمیشه 😍

بهت پیشنهاد میدم پفیلا بخری (خصوصا این لینا های خوش مزه ی کچاپ😍)هم کالریش کم تر از این شیرینی جانه هم خوش مزززس

واااااااااي عزيزم دقيقاااااااا حرف دل منو زدي من حدود سه كيلو ميخاسم كم كنم جوگير شدم ك مث همه خا ...

امضاتو خوندم خواستم بگم نظر لطف شماس😌😌😅😅🤩🤩🌹🌹❣️❣️

من خیلی بی انگیزه ام.یکم بهم انگیزه بده .وقتی میخوام رژیم بگیرم اصلا هرچیزی که تاحالا هوس نکردمم دلم ...

ببین رژیم منو بگیر 

اصن ن گرسنت میشه ن قراره از چیزایی ک دوس داری خیلی بگذری

خوش به حالت

ن بابا چ خوش ب حالی من نیستم فقط ک خالمم همین رژیمو گرفت ملی کم کرد بگیر شما ام خوش ب حال جفتمون شه😃

آفرین به شما. مهم همینه که آدم هدف گذاری کنه و برای رسیدن بهش تلاش کنه.

قربان شما👌🏻👌🏻😌😌

سبوس برنجو از کجا تهیه کنم؟؟میشه عکس بسته بندی یا مارکشو بزازید لطفا

ببین من از برنج فروشی میگیرم مارک نداره مال خودشونه این طوری مطمین تره یکم گرون تر

عطاریم داره ولی تو یخچال نگه دارش خصوصا الان ک ب  سمت گرم شدن هوا میریم

@nazanind     @سنپطرزبورگ     @یار_پنهان    

مرسی عزیزم از اینکه منو منشن کردی خیلی مطالبت عالی بود واقعا خوشم اومد حتما استفاده میکنم از همین امشب برنامه هامو میچینم ورزش سبک هم در کنارش که اذیت نشم و به درسامم برسم