2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم چ قد دارم خوب میشم🥰🥰🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 211 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سبوس برنجو نمیشه دم‌نکرد و خورد؟؟یعنی تویه لیوان آب حل کنی وبخوری اشکالی داره؟؟

ببین عزیرم سبوس برنج حالت پودریه ممکنه اذیت شی حتی خالیم میشه

من امتحان کردم نو مایت خیلی بد طعم شد دوستم اپن طوری میخورد

دم ک ینی من اصن تو ی لیوان اب جوش میریرم حلس میکنم همین یکم میمونه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
عزيزم سبوس برنجو چطور دم ميكردي؟

اصن دم نمیکردم اصولی🤣🤣ی وقتا تو این ایوانتی دم نوش میریختم میذاشتم رو کتری.

گاهیم ی لیوان اب جوش میریختم اینو هم کیزدم یکم میموند میخوردم😊

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
روشتون بگین لطفا شاید به درد کسی بخوره 💕 مث من چون هرچی کمر همت میبندم شروع کنم همت کمرش باز میک ...

من با کالری شماری به شددددت مخالفم چون هم استرس اوره که همین استرس باعث بیشترین میزان جذب غذا میشه که چاق کننده هس وهم غذایی که میخوری رو کوفتت میکنه 

ببینین من خودم قبلا باورتون نمیشه اما شبها دو بشقاب پره پر غذا میخوردم و به هیچوجه نمیتونستم کمتر بخورم اما اومدم از صبحانه شروع کردم صبح ها که از خواب بلند میشم یه لیوان خییییلی بزرگ رو مخصوص خودم گزاشتم همون لیوان تا سرش پر از اب ولرم میکنم به هیچ وجه اب سرد نباید خورده بشه چون اب سرد باعت چرب شدن کبد میشه خودم رو عادت دادم که اصصصلا اب سرد نخورم ولی در عوض اب گرم بسیار برای کل بدن مفیده ناشتا اون لیوان رو اب گرم میکنم و میخورم همش رو بعدش صبحونه ام رو کامل تا زمان سیر شدنم میخورم و اصلا در صبحانه کم خوری نمیکنم بعدش وعده ی نهارم رو همون بشقاب غذایی که قبلا دوتا ازش پر میکردم و میخوردم رو برداشتم و فرضی دوقسمت مساوی تقسیمش کردم و ۱ قسمت از اون نصف رو غذا ریختم و نصفه ی دیگه رو سالاد یا سبزی یا سبزیجات ریختم و به عنوان نهار خوردم با اینکار نه تنها شکمم سیر میشه بلکه کالریه کمتری دریافت میکنم و سعی میکنم غذاهامو گاهی اوقات یکم تند کنم واسه نهار یادت نره همممیشه قبل از اینکه غذا رو شروع کنی اون لیوان بزرگ رو پر از اب گرم کنی و بخوری بعد غذاتو شروع کنی و بعد از غذا به هیییچ عنوان اب نخوری شب هم به هیچ عنوان برنج و نان نمیخورم نه که اصصلا چیزی نخورما فقط برنج و نان و ماکارونی نمیخورم شبها معمولا یا به بشقاب کوچوووولو خورشت میخورم یا یه لیوان بزرگ شیر موز میخورم یا اکثرا شیر عسل میخورم و اینا رو که خوردم هروقت دلم شروع کرد به ضعف رفتن سریع میوه میخورم ببین من اصصصلا به خودم گرسنگی ندادم و این چند سال طبق همین رژیم پیش رفتم شب ها هم قبل از خواب اون لیوان رو پر از اب گرم میکنم و میخورم 

ورزش هم فراموش نشه من هر شب ۲۰ دقیقه ورزش میکنم