2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم چ قد دارم خوب میشم🥰🥰🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 211 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمتون چی بود؟

رژیم‌خاصی داشتم‌که از دکتر گرفته باشم من در اوردیه و تا الانم موفق بوده چون نه به خودم سخت میگیرم که یهو خسته بشم ازش نه خیلی اسون میگیرم که فایده و تاثیر نداشته باشه

خوب رژیمش به این صورته:شما با رژیم کالری شماری ک البته معقول ترین رژیمم هست وزن خوبی کم میکنی البته بدنت یکم عادت میکنه بعد ی مدت.

این رژیم این طوریه ک شما هر یک ساعتو نیم باااااااید بایددد حتما ی خوراکی بخورید.سیب کلا ازاده پ حتی خارج از یک ساعت و نیم میتونید بخورید!

خوب وعده های یک ساعتو نیم شما چیه؟یک مشت از هرچی!

مثلا یک مشت بادوم زمینی یک مشت پسته ..(دیگه ناموسا رعایت کنید استیکرز نمیذاره ادم تو مشتش🤣)

ولی حتی ی مشت چیپس هم مجازه😊فرقش با کالری شماری اینه م شما روزانه کالری متفاوتی میخورید بدنتونم عادت نمیکنه.

اجازه دارین دو وعده ی غذایی بخورید (بین صبحانه نهار شام)

تا وزن کم شه و بعدش ک ثابت شد هر سه وعده رو دارین👌🏻👌🏻

نهارتون اگر برنج و خورشه برنج یک کفگیر و خورش دو سه ملاقه 😌پر و اگه مثل لوبیا پلو هست یک کفگیر و نیم

من ب شخصه وعده ب شامو اصپلا سالاد میخورم😊و ی لیوان سبوس برنج دم میکنم برای خودم.اصن همش در حال خوردنیم و گرسنه تم نمیشین!

بعد مدتی ک حس کردین خوب کم کردین ی ساعتو نیمتپنم میکنید دو ساعت ی بار!

نکته:هر ی ساعتو نیم ی بار باید ی چی بخورید اصن اصولشه!

دو هر س کیلو ک کم میکنید ی جایزه دارید🤩اون روز کلا ازدین🤪🥰این طوری ی شوک ب بدن وارد میشه و ی وزن کن کردن ادامه میدین

فقط سبوس برنج حتما جایگزین برنجی ک کم کردین

و کامبوجا حتما حتما👌🏻👌🏻برای سلامتی

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
سلام منم عین شما بودم تا اینکه ۳ سال پیش کمر همت بستم و ۲۰ کیلو لاغر کردم و تو این سه سال دیگه وزنم ...

عالییییی🤩🤩🤩من فک کنم کنکور بعدی دوباره داستان شرو شه

منم دیروز رفتم خودمو وزن کردم چهار کیلو کم کرده بود چقد ذوق کردم..خخخخ.فقطم غذامو کم کردم...برنج و ن ...

سبوس برنج فراموش نشه عزیزم

سبوس برنج فراموش نشه عزیزم

عزیزم سبوس برنجو نمیشه دم‌نکرد و خورد؟؟یعنی تویه لیوان آب حل کنی وبخوری اشکالی داره؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

کامبوجا چیه؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
عزیزم کارشنارسی ارشد چه رشته ای داری؟شاغلی؟

نانوبیوتک

ن عزیرم رو پایان نامم دارم کار میکنم و هدفمم اپلایه