2777
2789
عنوان

شوهرم از خواب زیاد نمیره😑😑😑

560 بازدید | 18 پست

از صبح تا حالا کلا فوقش یکساعت بیدار بوده. صبحانه خورده دوباره خوابیده بیدارش کردم نهار خورده دوباره خوابیده! همه کارهای خونه و بچه کوچیک هم با منه. حتی یک لحظه هم نگهش نمیداره😡😡 بیدار هم باشه همش میگه حوصلم سر میره بریم خونه مامانش. منم واسه این که از خونه بیرون نریم کاری به کارش ندارم میگم بگیر بخواب😑😑 

خدایا شکر ولی  تصور من از شوهر کلا یه موجود دیگه ای بود

یا رفیق من لا رفیق له 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش

شوهر من برا همون صبحانه و ناهار هم بلند نشده هنوز😂😂😂😂

برم ببینم شاید کلا غش کرده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

برعکس شوهر من از بیدار بودن میمیره میره سرکار میاد 

اصلا نمیخابه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بزار بخوابه تو بيداري ميرن رو اعصاب آدم.والا تصور منم از شوهر اين نبود.شوهر منم خواب نداره ولي همشششش تو گوشيه حتي وقتي بچه اذيت ميكنه و مجبورم كار واجب مثل آبكش برنج اينارم بكنم بچه رو نميگيره.يا فك كن سيب زميني داره ميسوزه تو تابه بچه داره خودشو ميزنه اين انگار نه انگار

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بزار بخوابه تو بيداري ميرن رو اعصاب آدم.والا تصور منم از شوهر اين نبود.شوهر منم خواب نداره ولي همششش ...

واااای که چقدر حرص میدن آدمووو😡😡

یا رفیق من لا رفیق له 
عزیزم نگران نباش شوهر من برا همون صبحانه و ناهار هم بلند نشده هنوز😂😂😂😂 برم ببینم شاید کلا غش ک ...

به لطف نینی سایت فهمیدم شوهرم اونقدر هم که فکر میکردم عجیب غریب نیست. ظاهرا اکثر مردا همینن

یا رفیق من لا رفیق له 
عزیزم تنها نیستی ،،شوهر منم صبحونه میخوره میخوابه بیدار میشه ناهار میخوره یه کم با کوششیش ور میره با ...

جالبه... ظاهرا همه مردا مثل همن

یا رفیق من لا رفیق له