2777
2789
عنوان

خانما برای طلاق گرفتن

198 بازدید | 15 پست

خانما سلام من میخوام برم شکایت کنم برای طلاق دادخواست بدم باید چکارکنم؟

۵ساله زندگی مشترک دارم ی بچه ۲ساله دارم 

شوهرم مصرف ترامادول داره خیانت کاره وبیمسوئلیت 

منم زیاد پشتوانه مالی ندارم 

لطفا خواهرانه کمکم کنید چکاراباید کنم وچجوری حقمو بگیرم؟

درخواست طلاق از طرف خانم الکی نیست که باید بند عقدنامه داشته باشید یا عسر وحرج وگرنه رد میشه

فقط با مهریه میتونی پیش بری یا بشینی تو خونه شوهرت همونجا نفقه هم مطالبه کنی ترک منزل کنی نفقه نداری

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بشین خونت هم سقف بالاسره جاییم که نداری درخاست نفقه خودتو بچتو بده مهریتم بزار اجرا بگیر بعد برو کلاسی چیزی حرفه یاد بگیر بعد تمام حق حقوقتو گرفتی کار یاد گرفتی وضعت خوب شد برو خونه اجاره کن بعد طلاق بگیر والا همینطور بخای بری خیلی سخته خیلی به احتمال زیاد شوهرتم ببینه نفقه مهریه میده میاد طلاقت میاد تا خودشم بره زن بگیره یا ازاد باشه 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

اسی بشین تو خونت پشت کن شوهرت بچت هم بعلته

فک کن از شوهرت طلاق گرفتی یا شوهرت مرده

طلاق سخته خودت رو.  در به در نکن اسیب می بینی

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟