اونو بیرون کن.خودت نرو عزیزم..برگرد.بیرون خطرناکه الان.شپا که باردارم هستی
عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه... با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد... دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند... دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم... خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم.... حس خوبیست...!! اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اس هاي كه به مامانم داده بودم ديشب كه خواب بودم تو گوشيم ديده
چیز بدی نوشتی مگه ک دعوا کنه؟
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندارد
همه اینجورن ناراحت نکن خودتو منم اس میدم زودی پاک میکنم نبینه
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندارد