2777
2789
عنوان

شيردهي در شب ؛ اره يا نه🙃

15832 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من چند وقته دارم ميبينم تو نت كه  نوزاد رو بايد عادت بدي شبا شير نخوره يني خوابش پيوسته باشه بهترن واسه رسد معزش و اينا ... حالا من پسرم ٣ماهشه خودش شبا يسره ميخوابه و اصلا بيدار نميشه اما من خودم هر ٣،٤ ساعت بهش شير ميدم ميترسم افت قند بشه ، ايا اين كارم درسته؟ يا بدارم پيوسته بخوابه؟

عزیزم اونو برای بچه های بالا ۶ماه گفتن ک کمک غذایی دارن

بچه شما خیلی کوچیکه حتما شبا بیدارش کنین شیر بدین بهش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت هرساعت هرچقدر نوزاد بخواد باید بهش شیر بدی سه ماهه که دیگه انقدر کوچیک نیس خواب بمونه افت قند پیدا کنه

بخواد بیدار میشه

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

چرا ب این حرفای تو نت واقعا توجه میکنین

نوزاد هر دوساعت باید شیر بخوره

و هر شیردهی ام حداقل بیست دیقه طول بکشه

تو خواب بچه رو باید بیدار کنی قندش میفته

نگیری بخوابی

چرا ب این حرفای تو نت واقعا توجه میکنین نوزاد هر دوساعت باید شیر بخوره و هر شیردهی ام حداقل ...

ديكه همين ني نب سايتو داشتم ميخوندم ي نفر كفته دكتر كفته خواب شب بچه رو نبايد بهم برنين بچه ٤ماهه بايد ٦ساعت پيوسته بخوابه

ديكه همين ني نب سايتو داشتم ميخوندم ي نفر كفته دكتر كفته خواب شب بچه رو نبايد بهم برنين بچه ٤ماهه با ...

مهم نیاز بجه است اگه گشنه باشه خودش بیدار میشه اگه نه خب حتما سیره که خوابیده. نهایت تایم خوابش طپلانی شد پنج ساعت شد بیدارش کن شیرش بده 

بني ب وزن بستگي نداره؟ پسره من ٦٥٠٠  بضي وقتا شده ٥ساعتم خوابيده منم بيدار نشدم شير ...

نه بابا بیدارش نکن آون بزرگه خودش بیدار میشه اونو بچه های کوچیک نهایت تا 2هفته میگن 

از یه جایی به بعد اگر نری خری  
بعدش شاید قند وچربی شیرت بالاس سیرش میکنه خوابشو زیاد میکنه

نميدونم  احتمالا التع اينم بگم روزا زياد نميخوابه ميترسم شب گرسنه باشه ولي از فرط خستگي حال نداشته باشه گريه كنم و

نميدونم  احتمالا التع اينم بگم روزا زياد نميخوابه ميترسم شب گرسنه باشه ولي از فرط خستگي حال ندا ...

نه بابا سه ماهشه اون قدر کوچیک نیس که حال نداشته باشه عالی دیگه خوابش شبه روز نیس 

از یه جایی به بعد اگر نری خری