2777
2789

از چیه بی هیچ علائمی از دیشب تا حالا

باردارم حالت تهوع داشتم قرص خوردم ولی اثر نکرد حالم بد شد بعدش انگار گلوم زخم شده باشه نمیتونم چیزی قورت بدم 😔

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترش کردی

آخه چرا گلوم اونم تا این حد

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
کرونا داریییییی 🤐🤐

همسرم نشسته بود بالاسرم میگفت آخه چطوری گرفتی ما که خونه ایم 😣 ولی فقط همین گلو دردو دارم

با سرکه ی رقیق شده با اب قرقره کن

با آب نمک خواستم قرقره کنم نشد زخم گلوم نزاشت حالم بدشد

همسرم نشسته بود بالاسرم میگفت آخه چطوری گرفتی ما که خونه ایم 😣 ولی فقط همین گلو دردو دارم

شوخی کردم عززززیزم

عفونت کرده حتما گلوت

کپسول چرک خشک کن بخر از دارو خونه

مایعات زیاد بخور

ایشالا ک زود خوب میشی

خودم ب سرم اومده خیلی بده

دهن ادم از یه حدی بیشتر باز نمیشه😒😒

😍⁦❤️⁩😍
تاگه زیاد بالا میاری واسه همونه

هفته۲۳ام حالت تهوعام خیلی کمتر شده این روزا

هویج داری خونه؟؟؟ یا شیر بخوری بهتر میشی شیر گرم بخور یا آب داغ بخور. با آب نمک گلوتو بشور 

آب هویج باردارم بد نیس؟

فردا امتحان میکنم مرسی دوست خوبم🧡

شوخی کردم عززززیزم عفونت کرده حتما گلوت کپسول چرک خشک کن بخر از دارو خونه مایعات زیاد بخور ایشال ...

آخ گفتی منم دهنم وا نمیشه هرچی قورت میدم جونمو میگیره

فدای تو انشاالله سلامت باشی چقد بده اینطوری😘

مرسی آره فردا شروع میکنم به مایعات خوردن

احساس نمیکنی چیزی توو گلوت گیر کرده باشه من باردار بودم همش فک میکردم یه تیله توو گلوم گیره

چرا دقیقا ولی اولین باره اینطوری شدم خیلی شدیده نمیزاره چیزی از گلوم رد شه