2777
2789
عنوان

خانو ما بیایین صحبت کنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 110 پست

من هم یه بچه که حوصلش سر میره خودمم که باردار حالت تهوع و ویار شدید . دلم برای بچم میسوزه میگه مامان چقد مونده که تهوع داری میگم خیلی 10 تانه غذا می تونم بپزم نه غذای بیرون هس یا مامانم میده یا شوهرم الکی یه چیزی درست می کنه که از بوش می می رم . آب دهنمو هم نمی تونم قورت بدم . دیگه دخترم هم فهمیده بهم گیر نمیده بازی کن قصه بگو.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه وروجک دارم باهاش سرگرمم.یه نره غول هم تو خونه هست که با اونم سرگرمم😤 امروز از ساعت۱۱ ظهر رف ...

کجا میره خوب الان شوهر من از ۲۷توم تعطیل شده برای نون هم بیرون نرفته .....

خریدیم زیاد نمیره 

ولی دیگه فردا سرکاره ۸تا ۱۲

کجا میره خوب الان شوهر من از ۲۷توم تعطیل شده برای نون هم بیرون نرفته ..... خریدیم زیاد نمیره  ...

باورت میشه الکی میچرخه؟خونه مادرش میره سوپرمارکت میره ول میچرخه دیگه

خخخخخخ من فعلا راضیم  فقط یه موقع هایی برای تلوزیون دعوا میکنیم😂😂😂😂

ما همیشه سر این دعوا میکنیم که همش داره با پی اس فوتبال بازی میکنه😂یا فیلم نگا میکنه من حوصلم سر میره کیک درست میکنم سر صدای همزن دعوا میکنیم

كلا اقايون حوصله شون تو خانه سر ميره بهانه گير ميشن ولي وقتي بيرون از خانه ي اژدها نامرئي وجود داره بايد س جورهاي سرگرم كرد 

اگر به آشپزي علاقه داره اجازه بده آشپزي كنه ،خرابي و ناقص بودن خانه بده تعمير كنه يا درست كنه ،اجازه بده تو حال خودش باشه تلويزيون و موبايل 

کجا میره خوب الان شوهر من از ۲۷توم تعطیل شده برای نون هم بیرون نرفته ..... خریدیم زیاد نمیره  ...

نه بابا این نره بیرون میگه نمیتونم تو خونه بشینم‌.گفتم خودت به درک اگه بگیری نه غسلت میدن نه چیزی روت اهک میریزن کم خرجم هست مراسمم نمیگیریم برات من نگران بچمم.نگران خودمم اگه بیوفتم کی میخواد از بچه نگهداری کنه.هرچی تحریکش میکنم بترسه فایده نداره

كلا اقايون حوصله شون تو خانه سر ميره بهانه گير ميشن ولي وقتي بيرون از خانه ي اژدها نامرئي وجود داره ...

من خودم دو بار دعوا درست حسابي كرديم ولي حق بايد به اقايون داد از صبح تا شب تو خيابون سرگرم كارند الان تو خانه 

كلا اقايون حوصله شون تو خانه سر ميره بهانه گير ميشن ولي وقتي بيرون از خانه ي اژدها نامرئي وجود داره ...

این یه تیکه گوشت بی خاصیته که فقط جلوی تلوزیون افتاده فقط کم مونده زیرش لگن بزارم وقتی هم که تو خونست.کلی ناهنجاره.

این یه تیکه گوشت بی خاصیته که فقط جلوی تلوزیون افتاده فقط کم مونده زیرش لگن بزارم وقتی هم که تو خونس ...

خیلی کلافه ای معلومه 

عزیزم چاره ای نیس باید تحمل کنی‌..

بخاطر بچه ت تحمل کن ولی خیلی مراعات کن خدایی نکرده ناقل نشین.

این یه تیکه گوشت بی خاصیته که فقط جلوی تلوزیون افتاده فقط کم مونده زیرش لگن بزارم وقتی هم که تو خونس ...

حوصله به خرج بده خودت سرگرم ني ني ات كن چاره اي نيست ،كل دنيا درگير اين موضوع ،دور از جون شما و همه خانواده ها تو چين امار جداي زوج ها بعد از قرنطينه خيلي زياد شده