2777
2789
عنوان

خانو ما بیایین صحبت کنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان اینقدر که میگن بعد نیس حس خوبیه من طبیعی بودم درد داشت ولی بعدش حالت خوبه من ترس سزارین داشتم ...

اره خب شما بعد ۶سال ک خوبه...وای طبیعی نه🤤هیکلت خراب نشد بعدش؟ وای درد نداشتی😑اخه من خیلی حساسم به درد خیلی ... ی ماهانه ساده هم ی هفته از زندگی عقبم میندازه

منم یه وروجک دارم باهاش سرگرمم.یه نره غول هم تو خونه هست که با اونم سرگرمم😤

امروز از ساعت۱۱ ظهر رفت بیرون ۷ و نیم شب اومد خونه.قبل رفتنش قسم و آیه دادمش نرو بفهم‌ شاید ناقل بشی من و بچه هم دور از جونمون مبتلا بشیم حالیش نمیشه.هرروز هم میره بیرون و میاد.

عزیزم تو سایت ثبت نام کن اگه استرس داری ازت غربالگری کنن اگه با کسی در ارتباط نیستی نگران باش احتما ...

نه نگران نيستم غربالگري كردم ،من سينوزيت گرفتم چون تو اقدام به بارداري آنتي بيوتيك نخوردم با اب نمك خوب كردم الان اثارش سرفه مونده 

منم یه وروجک دارم باهاش سرگرمم.یه نره غول هم تو خونه هست که با اونم سرگرمم😤 امروز از ساعت۱۱ ظهر رف ...

وای نه...بهش بگو اگ بچتون خدایی نکرده مریض بشه میتونه خودشو ببخشه؟؟😢من همیشه میگم اگ من بگیرم و کسی دیگ ای رو هم مبتلا کنم و خودم زنده بمونم ولی اونی که بدنش ضعیفه بمیره هیچ وخ خودمو نمیبخشم

اره خب شما بعد ۶سال ک خوبه...وای طبیعی نه🤤هیکلت خراب نشد بعدش؟ وای درد نداشتی😑اخه من خیلی حساسم به ...

عالیه هم بعد زایمان کلا جمع شدم یه هفته بعد زایمان رفتم دکترم بخیه بکشه باورش نمیشد چه زود جمع شدم 

شکمم مثل اول شد  نه چیزی 

از اول دکترم گفت تو خوبی برای زایمان ....درد که داشت ولی کلا دوساعته اونم یه ربع اخر خیلی درد آور بود بعدش راحت میشی 

والا هیکل ادم تو سزارین می ریزه با بخیه ها....دوتیکه میشه شکم 

وای نه...بهش بگو اگ بچتون خدایی نکرده مریض بشه میتونه خودشو ببخشه؟؟😢من همیشه میگم اگ من بگیرم و کسی ...

بهش میگم مگه میفهمه؟قبل رفتنش امروز گفتم من اگه لزت بگیرم بیوفتم رو تخت بیمارستان کی میخواد از بچه نگهداری کنه.اصلا حالیش نمیشه.انگار به دیوار میگی.بازم فرداش پا میشه میره.میره خرید میکنه پاستیل میخره لواشک میخره ۴.۵ ساعت تو کوچه خیابون میجرخه میاد.