2777
2789
عنوان

ویروس هانتا دیگه چیه؟!!!!!!!!!!جدیده

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 47 پست
چیزی نیست جدید هم نیست قدیمیه انسان به انسان منتقل نمیشه فقط از طریق ادرار و مدفوع و بزاق جوندگان م ...

واقعا راس میگی

یعنی انسان به انسان نیست؟

خدا پدرتو بیامرزه که گفتی، داشتم نابود میشدم

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم شنیدم خدا رحم کنه  کرونا هم میگفتن پروازا چک میشه اصلا ایران نمیاد هیچی نمیشه کل جهان ...

چیزی نیست جدید هم نیست قدیمیه

انسان به انسان منتقل نمیشه فقط از طریق ادرار و مدفوع و بزاق جوندگان مثه موش

الکی شلوغش نکنید نگران هم نباشید جدید نیست این ویروس مثه کرونا هم اپیدمی نمیشه

به قول دوستان چه اسم باکلاسی هم میذا ن واسه ویروسی که از فضله موشه😷😷

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

درسته عزیزم

تنفسی نیست

از طریق ادرار مدفوع وترشحات بدن جوندگان منتقل میشه

مشکلات ریوی و کلیوی ایجادمیکنه و در یک سری شرایط کشندست.

برای همین میگن غذاهای کنسروی نوشیدنی ها رو قبل مصرف حتما بشورید  ودهن نزنید چون ممکن توی انبارا موشی چیزی روشون رد بشه

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
ما که از خدامونه ول کنیم، ویروسا ول نمیکنن

اين ويروس قبلا هم بوده از انسان به انسان منتقل نميشه از حيوان به انسان منتقل ميشه مثل موش  كه اين هم واسه ماها كه اشغال خور نيستيم(  انشالله اگه ايشون هم تغير نكرده باشن وقويتر نشده ياشه )خطري نداره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر