2777
2789

سلام

الله اعلم بانو 

اسم کاربریم واسه اون چندتا کاربر معلوم الحال انتخاب کردم که عقده ای هستن و مرد زن نما که زورشون اومده من اول شدم خواستن تلافی کنن یعنی نقشه کشیدن و تاپیک زدن منو تگ کردن و بعدش گزارش زدن که اینجا چت روم شده ، جالب اینجاست که اونایی که تاپیک زدن برام تعلیق نشدن ....واقعا متاسفم براشون که چشم دیدن محبوبیت منو نداشتن

ول کنین سر جدتون

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرته توروخدا اول برین گوگل سرچ کنید بعد بیاین اینجا تاپیک بزنین ...به انسان سرایت نمیکنه این ویروس هانتا

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

چیزی نیست جدید هم نیست قدیمیه

انسان به انسان منتقل نمیشه فقط از طریق ادرار و مدفوع و بزاق جوندگان مثه موش

الکی شلوغش نکنید نگران هم نباشید جدید نیست این ویروس مثه کرونا هم اپیدمی نمیشه

یک بار برای آخرین بار

این ویروس از انسان به انسان منتقل نمیشه پس سرعت شیوع بالا نداره

از جوندگانی مثه موش منتقل میشه،بعضا چینی هایی ک موش خوار هستند از ادار مدفوع یا بزاقشون هم منتقل میشه

استرس اینو نداشته باشید

از این ویروس خطرناکتر اونایی هستن ک تو این بلبشو مسافرت رفتن

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱