2777
2789

حالم خیلییییی بده...خیلی اذیتش کردم.دلم مخواد برم خونه خودم.شوهرم داره روانی میشه از دوری.

من بیشتر از اون دارم روانی میشم.دلم مخواد برم خونه خودم.اون میگ بیا بریم.مامانم میگه باید عروسی بگیری.هردوشونم حق دارن.ای خدااااااا

توروخدا دعام کنید:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

عروسی بگیر بعد برو 

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه زمانی حس تو رو داشتم .هر خونه ایی تو خیابون میدیم میگفتم ای خدا منم ی روز برم خونه خودم 

خیلی حس بدیه 

انشالله میری گلم دعای من پشتت

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

الهم صل علی محمد و آل محمد 

الهم صل علی محمد و ال محمد 

الهم صل علی محمد و ال محمد .

انشالله به ارامش برسی عزیزم ❤

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم