2777
2789
عنوان

به قول بهتاش:من دیگههه رد دادم!!!یا شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 24 پست

بنظر من بخترین موقعس واسه رفتن سر خونتون بخاطر کورنا خرج ادمای مفت خور نکنین بعد کورنا تموم شد بزنین دوروز برین ترکیه 10 تومنم هزینتون نمیشه 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داره همینطوری میشه😭😭😭😭

خدانکنه بنظرم برو الان تو این شرایط کی عروسی میگیره اخه. بعد این شرایطم واقعا هزینه بیخوده. برو سر زندگیت بعد از ک ر ونا میرین یه ماه عسل

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
خدانکنه بنظرم برو الان تو این شرایط کی عروسی میگیره اخه. بعد این شرایطم واقعا هزینه بیخوده. برو سر ز ...

خونوادم نمیزاااااارن

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
خونوادم نمیزاااااارن

من بودم میرفتم بدون توجه ب حرف خونوادم 

تورو نمیدونم شرایطت چجوریه

هرچند خونواده من گیر نیستن همیشه میگن هرچی صلاح میدونی

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
من بودم میرفتم بدون توجه ب حرف خونوادم  تورو نمیدونم شرایطت چجوریه هرچند خونواده من گیر نیستن ...

تو پرا نمیری خونه خودت عزیزم؟ببخشید دوس داشتی هم جواب نده

بخدا خیلی خیلی دلم میخواد

تو پرا نمیری خونه خودت عزیزم؟ببخشید دوس داشتی هم جواب نده بخدا خیلی خیلی دلم میخواد

من اول اینک شوهرم پول نداره .بعدشم جا زد بخاطر نداری ب روم نیاورد ولی من فهمیدم . بعداز تعطیلات میرم درخواست طلاق بدم.

الانم سه ماهه ن زنگ زده ن پیام .

من اول اینک شوهرم پول نداره .بعدشم جا زد بخاطر نداری ب روم نیاورد ولی من فهمیدم . بعداز تعطیلات میرم ...

وای ناراحت شدم عزیزم.ان شاالله هرچی صلاحته پیش بیاد

وای ناراحت شدم عزیزم.ان شاالله هرچی صلاحته پیش بیاد

مرسی گلم 

توام سفت بچسب وقتی شوهرت داره تلاش میکنه ببرتت سر زندگی