2777
2789
عنوان

تکونای بچم ضغیف شده تورخدا بیاین

88 بازدید | 13 پست

سلام پریشب تکونای بچم خوب بود ولی از دیشب خیلی کند شده و ضعیف صبح رفتم درمانگاه صدا قلبشو گذاشت گفت خوبه ولی نمیدونم چرا تکوناش انقد ضعیفه در حد نبض شده.هفته ۳۴ بارداری هستم

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

منم این طوری شده خیلی نگرانم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش . انشاالله که چیزی نیست 

منم بعضی وقتها اینجوری میشد 

تا فردا صبر کن عزیزم انشاالله که خوب بشه نشد برو نوار قلب جنین  بگیر 

چون تو هفته شما دیگه میگیرن به غیر صدای قلب

اون مطمئن تر هست 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
شما که زایمانت نزدیکه  اخراش جاش تنگ میشه

شبیه نبض بالا پایین میشه خیلی می ترسم لعنتی هر جا زنگ می زنم سنو گرافی کسی نیست

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
اخراش که جاش تنگه  شیرین میخوری تو یک ساعت چندتا میزنه؟ بشمار

مال من اصلا اون مدلی که دکتر میگفت نبود 😁

اروم بودن کلا بیشتر وقتی گرسنه بودم حرکت داشتن 

برعکس بقیه که با خوردنی حرکت میکرد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چندتا تکون باید بخوره؟ همون تکونا ضعیف کافیه؟؟

نمدونم یادم نیس..این دوتا بچم که هفته های اخرمنوکشتن بخدا..صدبار نوارقلب گرفتم..دکترگف تکون نخورد بیا...گرسنه ای کمه تکوناش...دعوام کرد تاریخ زد برم سز..گف جاش تنگه و بریج ه..

الهی و ربی من لی غیرک