2777
2789
عنوان

مادر شوهر احمق و شوهر خنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش محل نذار عزیزم.اما از حرف زدن هم نترس .اگه حرفی بهت زد درجا جواب بده به شوهرتم نپر اونکه مسئول ح ...

مثلا امروز به شوهرم گفتم نرو مغاذه میان پلومش میکنن

این سریع بجای شوهرم جواب داد خوب کی واست نون در بیاره

خوب اینم مثل همه مردم

آخه به تو چه زنیکه

نمی‌دونم چیکارکنم لطفاً کمک کنید

نمیدونم به نظرم بکشونش یه گوشه طوری که کسی متوجه نشه بهش بگو من میدونم شما دوس دارین تو موظوعات ما رو کمک کنید ولی لطفا  بزارین من و شوهرم اول باهم صحبت کنیم اگر مشکلی بود ازتون تو بحث کمک میگیریم .

خیلی خیلی مودبانه بگو البته این که نوشتم نظر منه حالا خودت میدونی 

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
توروخدا به خورده راهنمایم کنید یاد بگیرم جوابشو بدم

جدی گفتم چشماتو ببند دهنتو باز کن قشنگ بشور بذارش کنار تا بفهمه نباید به کسی تیکه انداخت یا توهین کرد.من که خودم اینجوری هستم کسی پاش از گلیم دراز کنه قشنگ میشورمش پهنش میکنم رو بند رخت😊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
توروخدا به خورده راهنمایم کنید یاد بگیرم جوابشو بدم

میگفتی این چه حرفیه میزنید. بقیه دارن چکار میکنن ما هم همون را..نونم نداشته باشیم بخوریم بهتره اینه که خدانکرده مریض بشه.فکر میکنید بقیه چطوری گرفتن؟بخاطر همین بی احتیاطی.فکر کنم تو یه خونه زندگی میکنید درسته؟

مثلا امروز به شوهرم گفتم نرو مغاذه میان پلومش میکنن این سریع بجای شوهرم جواب داد خوب کی واست نون در ...

یه نگاه مهربون به همسرت میکردی و می گفتی واسه من سلامتی... از نون شب واجب تره. 

این خانم خیلی بی منطقه اصلا حرف خوش حالیش نییت

خب حالا که اینطوره تو جلوش قوی جلوه کن و اگه دخالت کرد انگار نه انگار یعنی اصن نگاش نکن و مثل اینکه کسی اونجا نیست خودش ول میکنه

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
جدی گفتم چشماتو ببند دهنتو باز کن قشنگ بشور بذارش کنار تا بفهمه نباید به کسی تیکه انداخت یا توهین کر ...

آخه دختراشم دقیقا مثل مامانشونن مثل سگ میان سریع پاچم رو میگیرن.جرات ندارم

مثلا امروز به شوهرم گفتم نرو مغاذه میان پلومش میکنن این سریع بجای شوهرم جواب داد خوب کی واست نون در ...

همونجا سریع میگفتی هیچکس از گرسنگی نمرده .روزی رو خدا میرسونه اگه خیلی تنگی بکشم راهه خونه ی بابامو خوب بلدم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!