اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
فله همون چهار پنج کیلوییاباشه میتونید والا من اون روز تو فروش لوازم قنادیه دیدم ، قنادا یاخانماکه فروش کیک خونگی تو بالاشهردارن همین فله ایارو گرفتن ،نریزی دووورا حیفع .من قبلا کیک زن بودم این فله ایا همون نیم کیلو ی کیلوییاست
بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️