2777
2789
عنوان

اولین سرپیچی من از حرف مادرشوهرم😅

1175 بازدید | 74 پست

اول بگم نامزدم پسرعمومه و حدود ۴۰ روزه عقد کردیم...درست قبل از کرونا

ی مدت رفت و آمدمون عادی بود 

تا اعلام کردن تو خونه بمونید

الان ۱۰ روزه زن عموم ما رو هم ممنوع کرده همدیگرو ببینیم میگه گفتن تو خونه بمونید تا کرونا رو شکست بدیم😟😨

ولی دیروز نامزدم اومد پیشم

منم امروز بدون این که بهشون خبر بدم سرزده رفتم خونه ی عموم... 

مادرشوهر عزیزم همین جور که سعی داشتن هر چی تنم هست بهم اویزونه ضدعفونی کنن

کلی سرزنشم کرد که چرا انقد رفت و امد میکنید اگه خودت مریض بشی چی اگه ویروس به کسی بدی اگه با خودت ببری خونه😒😲😩

منم چشمم به دراتاق پسرعموم خشک شد نمیومد منو حداقل نجات بده البته تلافی کرد

میشه راهنمایی کنید ما باید چی کار کنیم؟! نمیشه که همدیگرو نبینیم😥

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگه خب

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

باهم یه جا بمونید یا خونه شما یا خونه همون.حقدارید چون زن وشوهرید نمیشه جدابمونید که

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن