2777
2789
عنوان

اولین سرپیچی من از حرف مادرشوهرم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 74 پست

عزیزم بهتره نری و نیای...یکی از فامیلامون دختره بیچاره خونه بود جایی نمیرف شوهره میرف مادرشو میبرد بیمارستان و اینا...مادرشوهره و شوهره نگرفتن دختره گرف الان بیمارستان...الان رعایت کن بعدا خواستی حال مادرشوهرتو بگیری بگیر  

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
چرا😦 مگه من چی کار کردم خب اومدم دیدن نامزدم شوهرم دوسش دارم نمیییتووونم نبینمش،😳

مگه چی کار کردی؟ خب دوست نداره کسی از بیرون بره خونش. حق داره. وضع سختیه. همه باید رعایت کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره زنعموت

کاملا حق داره نگران سلامتی خودش باشه

من که کسیو راه نمیدم خونم چون واااقعا خطرناکه 

شما هم اگر دلتنگی به منطق و عقلتون چیره میشه بیرون همو ببینید یا تو ماشین سلامتی دیگران رو به خطر نندازید

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

عاشق اینایی هستم که میگن مادرشوهرت ناحق میگه ، یا میگن قایمکی ببینید هم رو. 

خداییش از ماست که بر ماست. یه کم فکر کنیم، می ارزه به دیگران آسیب بزنیم فقط برای رفع دلتنگی؟

یه جاهایی باید سعی کنیم عقلمون بر احساس مون غلبه کنه.

من الان نزدیک دو ماهه بعضی اعضای خانوادمو ندیدم. مدام از خودم میپرسم اگه برم و ناقل باشم و اتفاقی براسون بیفته، چقدر خودم و باید سرزنش کنم

باهم یه جا بمونید یا خونه شما یا خونه همون.حقدارید چون زن وشوهرید نمیشه جدابمونید که

اگه بابام بذاره اجازه ممیده که

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
بیچاره زنعموت کاملا حق داره نگران سلامتی خودش باشه من که کسیو راه نمیدم خونم چون واااقعا خطرناکه&n ...

بعضی کادر درمانی بچه کوچیکشون رو سپردن به امان خدا دل ندارن یا ادم نیستن!!دلتنگی برای همه ست و رعایت هم باید برای همه باشه

بعضی کادر درمانی بچه کوچیکشون رو سپردن به امان خدا دل ندارن یا ادم نیستن!!دلتنگی برای همه ست و رعایت ...

دقیقا

ظاهرا خیلیا اینو متوجه نمیشن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
😭

اینجوری پس هرکی شوهرشو بفرسته خونه باباش خودشم بده خونه باباش تا کرونا تموم بشه ازهم نگیرن همه زن وشوهرها جداشن ازهم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
فقط میتونم بگم نگرانی مادرشوهرت بجاست. بی احترامی یا چیزی شبیه این انجام نداده. 

بی احترامی نکردم 

گفتم من با رعایت نکات بهداشتی اومدم😖

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم