2777
2789
عنوان

تــــــه دیگ مـــاکارونی ام😎:آشپزی + کلی عکس😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پیش توعه     تو مال منی😂😂😂

خخخخ جیگرتوووو برم من 😜 راستی سلین بود ک هی برام تسبیح در می‌آورد روم کراش داشت برای همیشه از سایت رفت دیروزی⁦☹️⁩

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩
خخخخ جیگرتوووو برم من 😜 راستی سلین بود ک هی برام تسبیح در می‌آورد روم کراش داشت برای همیشه از سایت ...

عه واقعا؟؟؟چرا اخه؟؟؟

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
عه واقعا؟؟؟چرا اخه؟؟؟

اره گفت یه بیشرفی خیلی بهم فوش پدر مادر داد تو این سایت می‌گفت مگه مجبورم اینجا بمونم ک بهم توهین بشه 😢

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩
اره گفت یه بیشرفی خیلی بهم فوش پدر مادر داد تو این سایت می‌گفت مگه مجبورم اینجا بمونم ک بهم توهین بش ...

وااای.خب اسکرین میگرفت به نی نی یارا نشون میداد

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
گلم اول روغن پیاز درست میکنم بعد کمی پودر سیر  زیره سیاه زردچوبه فلفل میزنم گوشت رو توش سرخ میک ...

مرسي مهربونم لطف کردي عزيزدل

فقط ببخشيد ميپرسم دارچين بزنم خورشتم سياه نميشه؟💙

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اوره عشقم 😍 خخخخخ

خـــــــــداروشکر😍

فقط ی جوری ممد هم ازت دور میکردم😡

دیگه کـــــامل مال خودم بودی😂

مرسي مهربونم لطف کردي عزيزدل فقط ببخشيد ميپرسم دارچين بزنم خورشتم سياه نميشه؟💙

نه گلم میبینی که عکس خورشت منو من همیشه میزنم در حد یه نصف  قاشق چای خوری

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂