2777
2789
عنوان

تــــــه دیگ مـــاکارونی ام😎:آشپزی + کلی عکس😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 184 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زمستون شوخی کردی ناراحت شد😢😢

وا مگه من چی گفتم مگه شوخی بکد اولا بره پستای قبلو بزاره ببینه ما سر ون تف چی گفتیم که من با ون شوخی کردم دوما ادم باید جنبه شوخی داشته باشه من با تو این همه شوخی کردم باید ناراحت میشدی سونا اگه ناراحتش کردم معذرت میخوام من فقط شوخی کردم 

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
وا مگه من چی گفتم مگه شوخی بکد اولا بره پستای قبلو بزاره ببینه ما سر ون تف چی گفتیم که من با ون شوخی ...

من کــــــــلا از هیچی ناراحت نمیشم😂😂😂

از من چرا معذرت میخوای اونو تگ کن معذرت خواهی کن لعنتی😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
همه جا ی ساز مخالف هس..شب خوش

عزیز دلم من ستز مخالف نزدم من شوخی کردم باهات اگه نگا کنی با بچه ها هم شوخی کردم اگه ناراحتت کردم واقعا معذرت میخوام 

من کــــــــلا از هیچی ناراحت نمیشم😂😂😂 از من چرا معذرت میخوای اونو تگ کن معذرت خواهی کن لعنتی😂

کردم دیگه 😂😂😂 عرق نشست رو پیشونیم 😰

لعـــــنتی ی هفته نبودم خیانت کردی😂😂 طرف کیه تگش کن ببینم😡

😂😂😂😂😂

طرف خودیه.حدس بزن😂😂😂🤪

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

کـــــــــوفت😂😂😂

😆😆😆

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*