گلم اول روغن پیاز درست میکنم بعد کمی پودر سیر زیره سیاه زردچوبه فلفل میزنم گوشت رو توش سرخ میکنم همین که رنگ گوشت ها عوض شد. اب داغ میریزم میذارم بپزه من لپه رو همیشه میپزم و فریز میکنم شما از اول بریز اگه اماده نداره
بعد هم قشنگ که گوشت پخته شد دارچین و هل و گلاب و پودر لیمو عمانی که خودم اسیاب کردم رو اضافه میکنم و رب گوجه ..و بادمجون سرخ شده رو اضاف میکنم
میذارم قشنگ ابش کم شد نمک اضاف میکنم بعد نیم ساعت میذارم قشنگ قل بزنه روغن بیفته
ما سیب زمینی هم کنارش سرو میکنیم .
من اینجور درست میکنم خیلی عالی میشه مزه قیمه امام حسینی میده
بادمجون من یزدیه کمی بافتش سفته ولی بسیار خوش طعمه
بعضی ها گفتن دایره ایی برش زدی وا میره
نه قشنگ شکلش رو حفظ میکنه و تو خورشت به نظرم شیک تره تا دراز دراز