2777
2789
عنوان

تــــــه دیگ مـــاکارونی ام😎:آشپزی + کلی عکس😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 184 پست
جـــــون جـــــــون😂

ژان ژان ژان ژان

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه بادمجون ما هم اماده شد 😇

به به نوش جون😚😚

اگ حوصله داري دستورشو بده عزيزم❤❤

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
قبل سرخ کردن نمک بزن بهش بعدشم بنداز تو سبد روغناش چکه میکنه گلم  خیلی رژیمی میخوای بذار تو فر ...

مرسي عزيزدلم

منظورم قبل سرخ کردن بود

چون چندبار بايد روغن بريزم واسه سرخ کردنش

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
نازگل؟😡😡😡😡

شوخی کردم بابا😂😂🤪

تو عشق یکی یدونه منی😍😍😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

شوخی کردم بابا😂😂🤪 تو عشق یکی یدونه منی😍😍😍

وااااای

عـــــــــاشقتم😍

من غش 😍

من ضعف😍

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
وااااای عـــــــــاشقتم😍 من غش 😍 من ضعف😍

اخی😍😍😅

ماچ موچ💋💋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

به به نوش جون😚😚 اگ حوصله داري دستورشو بده عزيزم❤❤

گلم اول روغن پیاز درست میکنم بعد کمی پودر سیر  زیره سیاه زردچوبه فلفل میزنم گوشت رو توش سرخ میکنم همین که رنگ گوشت ها عوض شد. اب داغ میریزم میذارم بپزه من لپه رو همیشه میپزم و فریز میکنم شما از اول بریز اگه اماده نداره 

بعد هم قشنگ که گوشت پخته شد دارچین و هل و گلاب و پودر لیمو عمانی که خودم اسیاب کردم رو اضافه میکنم و رب گوجه ..و بادمجون سرخ شده رو اضاف میکنم 

میذارم قشنگ ابش کم شد نمک اضاف میکنم بعد نیم ساعت میذارم قشنگ قل بزنه روغن بیفته 

ما سیب زمینی هم کنارش سرو میکنیم .

من اینجور درست میکنم خیلی عالی میشه مزه قیمه امام حسینی میده 

بادمجون من یزدیه کمی بافتش سفته ولی بسیار خوش طعمه 

بعضی ها گفتن دایره ایی برش زدی وا میره 

نه قشنگ شکلش رو حفظ میکنه و تو خورشت به نظرم شیک تره تا دراز دراز 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂