2777
2789
عنوان

به نظر شما تقصیر من بود

283 بازدید | 16 پست

رفتم تو تاپیک ان دو احمق یکی یکی از کتاب های جورج اول گفته بود بخونید منم گفتم قلعه حیواناتشو خوندم شبیه انقلاب ما بود بعد نفهمید چیشد  تاپیکش تعطیل شد احساس گناه میکنم

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه همینجوری یه تاپیک میترکه؟؟ اصلا واضح نگفتی که منظورت چیه،نقشِ تو توی ترکیدن جی بود؟؟

من نقشی نداشتم گزارشم نزدم موضوع تاپیکش سیاست به هیچکس رحم نمیکنه ایکی گفت فلان کتب جورج اول بخون منم گفتم قلعه حیوانتشو خوندم شبیه انقلاب ما هستش بعد. رفتم بیرون از سایت بعد دوباره که اومدم دیدم ترکیده

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
ااااا فقط به خاطر اینکه کلمه ی ا.ن،ق_لاب رو استفاده کردی ترکید؟؟😑😑

من گزارش نزدم به خدا نمیدونم چیشد 

میشه یکی تگش کنه بپرسم ازش بلد نیستم تگش کنم

@آن_دو_احمق  

سلام ،آقای محترم این دوستمون فکر میکنه که باعث ترکیدن تاپیکِ شما شده،لطفا اگه نقشی نداشته بهش بگو تا عذاب وجدان نداشته باشه،با سپاس!😊

اگرم نقشی داشته ،ببخشش تا خدا هم شما رو ببخشه!

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
 @آن_دو_احمق     سلام ،آقای محترم این دوستمون فکر میکنه که باعث ترکیدن تاپیکِ شما ...

مرسي گلم ممنون 

سلام . فدا سرتون .

همین که اومدین گفتین نشون دهنده معرفت و شخیت بالای شماست .

اشکال نداره . اومدم همینجوری یه تاپیک بزنم بینم نظر بقیه چیه .

بازم ممنونم

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
سلام . فدا سرتون .  همین که اومدین گفتین نشون دهنده معرفت و شخیت بالای شماست . اشکال نداره . ...

مرسی ممنون بازم ببخشید نسنجیده حرف زدم ❤❤❤

سلام . فدا سرتون .  همین که اومدین گفتین نشون دهنده معرفت و شخیت بالای شماست . اشکال نداره . ...

امید وارم از دستم ناراحت نباشید بازم سپاسگزارم