يه دور به جوشون بريز بره بعد دو تاپياز درست رو تفت بده نه زياد فقط در حدي كه اندكي پياز سبك شد كله پاكه رو بذار داخل قابلمه سير فراوان بريز نمك فلفل زردچوبه چوب دارچين برگ بو هم بريز شب تا صبح باشعله ي كم بذار بپزه نوش جان
بریزداخل قابلمه آب هم بریزروش سرش روبزاروقتی که پخت بهش نمک بزن یه پیازبزرگ سرخ کن کله پاچه هاروبدون آب بیرون بیارباپیازسرخ کن بهش زردچوبه وفلفل سیاه بزن سیرهم بزن یکم که سرخ شد آب کله پاچه روبریزیه چندتاکه قل خورد خاموش کن نوش جان