2777
2789

آبجیم یه مرغ مینا 2ساله خرید فقط باشوهرش حرف میزد اصلا باخودش حرف نمیزنه یه روز شوهرش دعوا میکنه مینا را قهر میکنه دیگه یه روز آوردش خونه ما انقدر وابسته شوهرم شده اصلا جدانمیشه ازش همش بابا میکنه من هرکار میکنم بامن صحبت نمیکنه چیکار کنم بامن خوب بشه 

کلا مینا به یه نفر خوب میشه اونم اگه ماده باشه با مرد خوبه طرفشم نرو نوکت میزنه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مینا داشتم فقط جواب مردا و صداهای کلفت رو میداد

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
هرجا میره دنبالشه میره سرکار افسرده میشه هرچی محبت میکنم فایده نداره حتی نوکم میزنه  

خودتو براش تیکه تیکه هم کنی نگات نمیکنه الکی هم سعی نکن خخخخ 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
کثیف کاری زیاد دارہ؟ میخوام بخرم دو دلم 

هر حیوونی کثیف کاری خودشو داره ولی اگه میتونی نگهش داری بگیر چون از حیوون مراقبت کردن واقعا سخته یچی اسون نیست از دور قشنگه و اسون 

هرکاری کنی خوب نمیشه  بابام 4سال داره اصلا بامن لج هرکاری میکنم هیچی فقط نوکم میزنه وچنگم میزن ...

وای حرست درمیاد انقدر دوسش دارم بازم نوک میزنه شوهرم  زیاد محبت نمیکنه بخدا ظهر اومده نهار خورد رفت اتاق خواب 2ساعت بالا سرش موند که بیدار بشه هرچی گفتمش بیا نیومد 

اره خیلی تاحالا چندباردیوارشون رو رنگ زدم ازبس دیوار روکثیف میکنه هرچیمیخوره میندازه اینطرف و اونطرفش پایین مگراینکه تراسی و چیزی داشته باشید توسرما کنمیشه بذاریدبیرون مجبوریدبیاریدش داخل

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

من یه عروس هلندی دارم مینا هم ماله خواهرمه ولی واقعا عروس هلندی ماه واقعا عاشقشیم انقدر نازن تو دل برو  عروس بنظر من شوهرم بهتر از میناس