2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ روز 

دوروز دیگه هم برو بده ببین بیشتر شده یا نه 

آخه من بعد 7 روز بتام 150 بود خارج رحمی بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عزیزم کی فهمیدی خارج رحمیه چطور فهمیدی راهنماییم کن گلم 

دو هفته بعد از اینکه از مایش دادم رفتم سنو بچه رو تو رحمم ندید  احتمال خارج رحمی داد  گفت بهتره بستری شی چون 7 هفتت هست امکان داره دیده نشه ولی لوله هات و از دست بدی همسرمم ترسو گفت سریع بستریش کنین هیچی دیگه بستری شدم با دارو رفع شد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
تکرار کردی رفته بود بالا یا نه تو رو خدا راهنماییم کن 

بله تکرار کردم ولی دو برابر نمیشد مثلا 150 بود شد 225 بعدش شد 340 و...