2777
2789
توروخدا تمام علائمتو بهم بگو 

لکه بینی دو برابر نشدن بتا همین 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برامن فردا ۲ برابر بشه احتمال داره باردار باشم 

بله 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
دوروز دیگه هم برو بده ببین بیشتر شده یا نه  آخه من بعد 7 روز بتام 150 بود خارج رحمی بود

یا فاطمه ی زهرا

منم بعل ۸ روز ۱۹۲ بوده بتام

عزیزم علائم چی داشتی؟؟ من خیلی از خارج رحمی میترسم

چندروز پیش ی کم دلدرد داشتم ولی الان خیلی کممممه

فقطم سینه هام بزرگ شده و درد میکنه دیگ هیچ علائمی‌ندارم

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
من لکه بینی ندارم فردا هم میخوام برم آز بدم باز برام دعا کن خیلی میترسم 

انشالله میره بالا نگران نباش

من لکه بینی ندارم فردا هم میخوام برم آز بدم باز برام دعا کن خیلی میترسم 

عزیزم دعا میکنم‌برات

منم شرایطمو گفتم خیلی میترسم

انشالله ک بارداری

برا منم دعاکن

یا فاطمه ی زهرا منم بعل ۸ روز ۱۹۲ بوده بتام عزیزم علائم چی داشتی؟؟ من خیلی از خارج رحمی میترسم چن ...

اصلا نگران نباش دو روز بعد از آزمایش اولت برو دوباره آزمایش بده انشالله دو برابر میشه 

من لکه بینی هم داشتم 

اصلا نگران نباش دو روز بعد از آزمایش اولت برو دوباره آزمایش بده انشالله دو برابر میشه  من لکه ...

من ۲۶ام ازمایش دادم ک ۱۹۲ بود

دیگ ازمایش ندادم

الانم لکه بینی‌اینا ندارم اصلا

نمیدونم چجوری تا بعد تعطیلات صبر کنم

استرس قلبشم هست

وای خدا

یعنی ۱۱.۹ باید چند بشه خوبه 

24 به بالا بشه 

من ۲۶ام ازمایش دادم ک ۱۹۲ بود دیگ ازمایش ندادم الانم لکه بینی‌اینا ندارم اصلا نمیدونم چجوری تا بع ...

پس نگران نباش انشالله بعد از تعطیلات صدا قلبشم میشنوی