بچه و شوهر ندارم اما خودم کشیده شدم اون سمت که بیشتر دوستم دارن
البته اینجا بچه ها سمت مادری میکشن
من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پسرم یک سال و نیمه شه قبلا هردوطرف براش صمیمی بودن ولی حالا به خاطر کرونای لعنتی چون نمیریم فکر میکنم پدر و مادرم رو فراموش کرده به خاطر همسرم دوبار رفتم خونه مادرشوهرم یه کوچه با ما فرق دارن حالا همش میگه مامان جون اصلا اسم مامان منم نمیره
دلم شکست گفتم اگه قراره جایی نره اونجا هم نره چه فرقی میکنه😢
هر دوطرف همین الان داره هم برا عمهش گریه می کنه هم خالش دلش براشون تنگ شده
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
پسر من هشت ماهشه بیشتر مامانمو دوست دارموقتی میبینتش بال بال میزنه ذوق میکنه چون ک مامانم خیلی دوسش داره..ولی مادرشوهرم وقتی میریم اونجا شاید دو س دیقه بگیره بغلش..بیست چاری بغل ماماتمه..مادربزرگمم دوست داره.پدرشوهرمم ک اصلا تا خالا نگرفته بغلش میگ بجه دوسه ساله بشه من خوشم میاد و بابام برعکس اونه..خانواده من بیشتر ایلیا رو دوست دارن و اولین نوه هم هست.