2777
2789

من بچه دارم ۳ماهشه الان ۴روزه گلو درد دارم احساس میکنم گرفتم گلوم خشکه گلو درد چقدر شایعه هست کرونا

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلو درد تب و تنگی نفس  سرفه نشانه های  اصلی.ولی تا تنگی نفس نداشته باشی و تب بالا مشکلی نی ...

چند روزه این علایم باید بیاد ۵روز شد 

من سه نفر تو اقوام گرفتن هیچکدوم گلو درد ندارن علامت شایع بین همشون ضعف ولی بی حالی شدید بوده

بچه نداشتن بچه هاشون گرفتن حاله خودشون چطوره

عزیزم منم دو هفته گلو درد داشتم انقدر میترسیدم جرات نداشتم برم دکتر. زنگ زدم کفتن اگه تب یا تنگی نفس گرفتی بیا ولی من خوب شدم فقط خودتو تقویت کن هر چی باشه خوب میشه دکترم نرو فعلا 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
بله  گلودرد تنها علامتش نیس  علائم اصلیش تب و سرفه شدید و خشک و نفس تنگی و خستگی و بدن د ...

ببین کسایی که گرفتن میگفتن تماس گرفتیم گفتن چند روز خودتون رو قرنطینه کنید استراحت و مایعات فراوون.بعد چند روز بهتر نشدین یا تنگی نفس گرفتین برین دکتر.شما اگه تب و سرفه و مشکل تنفس نداری.تو خونه استراحت کن.نگران بچه نباش.بچه مبتلا میشه ولی اصولا مشکل حادی پیدا نمیکنه.شما یا سرما خوردی خوب میشه .حتی ممکنه کرونا باشه و خوب بشی.علائمت زیاد شد برو دکتر