2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم خواهرانه

454 بازدید | 25 پست

چون خیلییی دیدم الان تو اقدامن 

خواهرانه بهتون میگم الان اقدام نکنین که همه ش استرسه 

تو این وضعیت اگه باردار بشین مشکلاتتون چندبرابر میشه نه میتونین راحت برید پیش دکتر نه آزمایش خون و سونو با خیال راحت انجام بدین من خودم باردارم و اینا رو کاملا دارم تجربه میکنم حتی باید این ماه آزمایش دیابت بارداری میدادم دکترم گفت با این وضعیت اصلا نمیخواد بری آزمایش بدی 

خواهشا به همههه ی اینا فکر کنین بعد اقدام کنین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل تون به خدا باشه من فردا وقت زایمانمه پس اون موقع که من باید از ترس سکته میکرد

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
توکل تون به خدا باشه من فردا وقت زایمانمه پس اون موقع که من باید از ترس سکته میکرد

واقعا بسلامتی عزیزم برام دعا کن میخوام بعد کرونا اقدام کنم خدا یه بچه گوگولی بهم بده😍

درست میگید حالا من یه سوال داشتم اگه میتونید جواب بدین برا به دنیا اومدن بچه فروردین سال 1400کی باید ...

اخه معلوم نيس بعد از چن ماه اقدام نتيجه بگيرين

در حالت طبيعي و بدون مشكل هم ممكنه تا يك سال  طول بكشه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

کاش منم زودتر زایمان میکردم اینجوری واسم بهتر بود تا الان که نه میتونم از وضعیت بچه م خبر داشته باشم نه اینکه خدایی نکرده چیزی بشه بتونم دارو مصرف کنم 

انشالله به سلامتی نینی میاد تو بغلت عزیزم🌹