🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کتاب، مجله، خود کتاب رو اگه نداری فایل صوتیشو گوش کن، ورزش، ماسک مو یا صورت بزار، آرایش صورت بکن انواع شو یاد بگیری، زبان یاد بگیر، الان کلاسای آنلاین زبان میزارن
کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳
عزیزم یه پیشنهاد خوب دارم واستون پکیج آموزش خیاطی سفارش بدید از مقدماتی تا فوق حرفه ای میتونید یاد بگیرید بعد برای خودتون بدوزید یا حتی درآمد زایی داشته باشید
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂