2777
2789

واقعا سخته خیلی حوصلمون سرمیره،یعنی 24 ساعته فیلم ببینم ؟؟؟؟بچه ام نداریم باهاش سرگرم شیم

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

کارهای هنری . اشپزی متنوع . خواب😂تغیردکوراسیون . گردگیری مجدد😂

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یا یه کار جدید بکنی یا یکی از کارایی که همیشه میخواستی بکنی و وقتشو نداشتی بکنی. یا مهارتاتو تقویت کنی.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

من با بچم با گوشی با گلام مشغولم بازم حوصلم سر میره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

کتاب، مجله، خود کتاب رو اگه نداری فایل صوتیشو گوش کن، ورزش، ماسک مو یا صورت بزار، آرایش صورت بکن انواع شو یاد بگیری، زبان یاد بگیر، الان کلاسای آنلاین زبان میزارن

کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳
خب شوهرم چی من آشپزی کنم اون چی؟؟؟😐😐

اونم بخوره فقط😂یاظرف هاروبشوره😂

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

عزیزم یه پیشنهاد خوب دارم واستون پکیج آموزش خیاطی سفارش بدید از مقدماتی تا فوق حرفه ای میتونید یاد بگیرید بعد برای خودتون بدوزید یا حتی درآمد زایی داشته باشید

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

اره زبان خوندن و غذاهای جدید فکرخوبیه ممنونم ازتون،ولی بنده خدا شوهرم دلم براش میسوزه،دلم میخواد اونم سرگرم شه

عزیزم یه پیشنهاد خوب دارم واستون پکیج آموزش خیاطی سفارش بدید از مقدماتی تا فوق حرفه ای میتونید یاد ب ...

چرخ خیاطی ندارم،فک کنم خیلیم گرونه ک بخوام بخرم درسته؟