2777
2789
عنوان

حوصله م سررفته میخوام برم بیرون😟

378 بازدید | 34 پست

میخوام بعد ناهار که بابام اینا خوابیدن...

برم خونه عموم نامزدم رو غافلگیر کنم 😝😅

اونم پیاده ... خخخ

فقط میترسم زن عموم راه نده من رو وویی😖😞😔

برم؟! 

یا

نرم؟!

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانامزدت برین پیاده روی هیجا نشینید چیزیم بیرون نخورید فقط پیاده روی کنید و برگردیت ویروس ک تو هوا نیست

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
حتما برووو سوپرایز بهتر از این نمیشه😍

آره باحاله

ولی زن عموم نفهمیدم از کی انقد وسواسی شده میگه هر کی بره بیرون میخواد بیاد تو سرتا پاشو وایتکس میگیره😞

نرو.بزنگ بگو ماشین جور کنه بیاد دنبالت یه چرخی تو شهر بزنین.تقلاتم ببر با خودت

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
برید تو اتاق دوتایی اوووف😂😂😂

برم اونجا

بعد زنگ بزنم به بابام بگم من علایم کرونا دارم همینجا خودمو قرنطینه میکنم خخخ😅