دخترایرانزمینم مدیر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 عنوان حوصله م سررفته میخوام برم بیرون😟 | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست میخوام بعد ناهار که بابام اینا خوابیدن...برم خونه عموم نامزدم رو غافلگیر کنم 😝😅اونم پیاده ... خخخفقط میترسم زن عموم راه نده من رو وویی😖😞😔برم؟! یانرم؟! حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم 1399/01/06 | 12:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reezaa عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 628 اینم حرفیه من و اونو و کرونا😝😅 نه نه بیرون جیزه خطریه فقط منزل 🙏👌😊
reezaa عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 628 منم نظرم اینه خودت نری قشنگ تر اینجوریه به همسرت پیام بده بگو بیاد دم خونه بعد باهم برید مادرتونم بگید همسرتون اومده با اون میرید وجهش بهتره شخصیت شما حفظ میشه 😊بعدم قشنگتر که خانم با همسرش بره خونه مادر شوهر جلو چش اونا بهتره اینجوری
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 منم نظرم اینه خودت نری قشنگ تر اینجوریه به همسرت پیام بده بگو بیاد دم خونه بعد باهم برید مادرتونم بگ ... بابا عمومه ... میخوام برم خونه عموم حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 منم نظرم اینه خودت نری قشنگ تر اینجوریه به همسرت پیام بده بگو بیاد دم خونه بعد باهم برید مادرتونم بگ ... من رفتم پیاده م رفتم بدون اینکه اطلاع بدمخخخ ... به جای ی نفر همه رو سوپرایز کردمعموم که خیلی استقبال کرد ازم حتی سریع رفت کتری گذاشت رو گاز که چایی بهم بده ای جانمزن عمومم فقط غر زد که منم هیچی حتی یک کلمه نگفتم حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
reezaa عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 628 من رفتم پیاده م رفتم بدون اینکه اطلاع بدم خخخ ... به جای ی نفر همه رو سوپرایز کردم عموم که خیلی اس ... 😍😍😁😁👌👌👌👌عالی