2777
2789

دوستان من یک فولیکول 17 داشتم تو تخمدان راستم. حالا دکتر گفت امروز برو آمپول بزن و امشب جمعه و شنبه و دوشنبه اقدام کن. پس اینکه میگن 36 ساعت بعد ازاد میشه چیه؟ نباید فردا شب اقدام کنم؟ بعد یک روز در میون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول بزنم بعد اینکه ازاد شد کیت تخم گذاری مثبت میشه؟

گلم به نظرم نزار من یک شب درمیون نبود اصلا استرس نداشته باش.

اهنگ بزار ارامش داشته باشی برقص برا خودت تو عکر اینکه امپول زدی و احتمال بارداری داری نرو .

منم اینکارو کردم باردار شدم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
گلم به نظرم نزار من یک شب درمیون نبود اصلا استرس نداشته باش. اهنگ بزار ارامش داشته باشی برقص برا خو ...

میدونی بعضی ها یگن امپول هم زدیم تخم گذاری نداشتیم و رفتیم سونو فهمیدیم. من ماه اول لتزرول و استرومارین خوردم و اینکه فقط یکی فولیکول داشتم نگرانم کرده

عزیزم یعنی طبق حرف دکتر عمل کنم؟

من هرشب بود.گاهی وقتا دوبارم میشد🤣🤣

من بهم گفت تا یک هفته اقدام کنید تازه شوهرم دوروزشو نبود‌

اهنگ خیلی خوبه دکترم بهم گفت اهنگ بزار تو خونا صداشو بلند کن نه در حدی که همسایه ها اذیت بشن.

رقص و ورزشهای اروم انجتم بده تا استرس نداشته باش.

استرس داشته باشی ممکنه لقاح انجام بشه ولی استرس نزاره لانه گزینی کنه.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
گلم به نظرم نزار من یک شب درمیون نبود اصلا استرس نداشته باش. اهنگ بزار ارامش داشته باشی برقص برا خو ...

راستی مباارکت باشه عزیززم ایشالله سالم و سلامت بدنیا بیاد. شما هم درمان خاصی انجام دادین؟ چند ماه؟

میدونی بعضی ها یگن امپول هم زدیم تخم گذاری نداشتیم و رفتیم سونو فهمیدیم. من ماه اول لتزرول و استروما ...

گلم من با لترزول یکی داشتم ولی با کلومفین ۵ تا فولی بالغ.

کلومفین تعداد فولی هارو بالا میبره.

لترزول به اندازه بالغ میرسوندش.

اچ سی جی ازاد سازی رو انجام میده.

شوهرتو تقویت کن اجیل گرم بهش بده خیلی خوبه

من هرشب بود.گاهی وقتا دوبارم میشد🤣🤣 من بهم گفت تا یک هفته اقدام کنید تازه شوهرم دوروزشو نبود‌ اه ...

حالا منم پس ببینم چی پیش میاد اگه شد فردا شب هم اقدام میکنم

گلم من با لترزول یکی داشتم ولی با کلومفین ۵ تا فولی بالغ. کلومفین تعداد فولی هارو بالا میبره. لترز ...

مرسی عزیزم. شوهرم خیلی دو قلو دوس داره؟ میشه با یک تخمک هم دوقلو بشه؟

راستی مباارکت باشه عزیززم ایشالله سالم و سلامت بدنیا بیاد. شما هم درمان خاصی انجام دادین؟ چند ماه؟

ممنون گلم مرسی.من کیست ریز تخمدان داشتم لاپراسکوپی کردم.

خرداد ماه.

بهمن ماهم امپول اچ سی جی زدم برا اولین بار که خدارو شکر گرفت.

ممنون گلم مرسی.من کیست ریز تخمدان داشتم لاپراسکوپی کردم. خرداد ماه. بهمن ماهم امپول اچ سی جی زدم ب ...

خداروشکر عزیزم. میدونی من ته دم احسس میکنم لوله هم گرفته و فک میکنم تا عکس رنگی نرم نمیشه. نمیدونم چرا انقد افکار منفی میاد تو سرم

حالا منم پس ببینم چی پیش میاد اگه شد فردا شب هم اقدام میکنم

ایشالله دیگه این یه هفته رو کنار بیاید باهم😅😜😜