2777
2789

والا خیلی خبر ندارم بیشتر واسه خریدو میدونم

ولی ته قیمتش با خداست

ینی مثلا با پول اجاره یه سری مناطق خاص

میشه چهار تا خونه تومناطق پایین تر خرید😂

در این حد تورم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بستگی به پول پیش متراژ خونه و محله داره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه كمتر از صد تومن رهن كامل فكر نكنم بشه پيدا كرد مگه اينكه خونه خيلي داغوني باشه تو بدترين نقطه

صد تومن رهن كامل الان يه خونه داغون تو محله داغونه 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹

حداقلش باید ۱۰۰ تومن رهن و یه تومن اجاره باشه. یا حداقل بالای ۵۰۰

البته دیوار آگهی هاش کمکت میکنه.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من الان ٦٠ ت پيش ماهي ٢٧٠٠ شارژ ساختمون هم ٢٠٠ ت ، متراژ خونم هم ٧٠ متر محله هم خ سهروردي ، همسايه پايينيمون يك ماه پيش خونش رو اجاره داد ٢٥٠ رهن كامل دقيقا واحد پايين ما 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
صد تومن رهن كامل الان يه خونه داغون تو محله داغونه 

ميدونم عزيرم ديگه منم همون پايينش رو گفتم خودم مستاجرم سيصد و بيست تومن رهن كامل كردم تازه با كلي چك و چونه و تخفيف گرفتن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من الان ٦٠ ت پيش ماهي ٢٧٠٠ شارژ ساختمون هم ٢٠٠ ت ، متراژ خونم هم ٧٠ متر محله هم خ سهروردي ، همسايه پ ...

خیلی سهروردی دوست دارم😍برای زندگی شلوغ و آلوده نیست؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان کمتررهن میدن توتهران بیشتریااجاره خونه بالامیخوان 

ولی رهن دیگه کمتر100میلیون نیست 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین