faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 عنوان عقد😐 443 بازدید | 20 پست تواین اوضاع و احوال کرونا برادرشوهرم میخوادعقدکنه😐😐 1399/01/06 | 07:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21493 خوب بکنه شما نرین مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20167 دیروز تو شهر ما عروسی بود اینقدم شلوغ بود پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
صورتی_ عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2401 خب شما نریدبعد عقدم سعی کن اون ورا آفتابی نشی😆چون معلوم نیس توو جشنشون چند نفر ناقل باشن « لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
مامانملیسا عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1113 خب عقد ک مشکلی نداره ۴ نفر برن دیگه پدر مادرا درسته ولی بازم بعد عقد نمیتونن رفت آمد کنن فرقی با الانمون نداره...
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 اتيشش تنده خب مراسمش نرو خيلي راحته تو اين اوضاع نمیشه شاید گفتنش راحت باشه ولی مبگن عقد داداشش نیومد و فلان
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 خب شما نرید بعد عقدم سعی کن اون ورا آفتابی نشی😆چون معلوم نیس توو جشنشون چند نفر ناقل باشن گفتنش راحته خودتوبزار جای من میگن حتما حسودیشون شده یازورشون اومده و هزارحرف دیگ
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21493 گفتنش راحته خودتوبزار جای من میگن حتما حسودیشون شده یازورشون اومده و هزارحرف دیگ عزیزم هرکی اینفکرو بکنه بنظرم از نظر عقلی مشکل دارهمن و خواهرم همسایه ایم ی ماهه همو ندیدیم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
صورتی_ عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2401 گفتنش راحته خودتوبزار جای من میگن حتما حسودیشون شده یازورشون اومده و هزارحرف دیگ وا ...خب راحت بگو بخاطر بیماری کروناست... ان شااله بیماری که ریشه کن شد خودم پاگشاشون میکنم و کادوشونم تحویل میدم... اینطوری فکر حسادتم نمیکنناگه هم بچه داری که دیگه چه بهتر... به مادرشوهرت بگو بخاطر بچم نمیتونم بیام ولی بعدش جبران میکنم « لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 عزیزم هرکی اینفکرو بکنه بنظرم از نظر عقلی مشکل داره من و خواهرم همسایه ایم ی ماهه همو ندیدیم ندیدن فرق داره الان بحث عقده تازه اونم قل شوهرم 🤦♀️واقعا هرکی باشه همین فکرا وحرفارومیزنه
lyanaarshida عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5177 داداش شوهرته دیگه به چی حسودیت شه شمام یه روزی عقد کرده بودید دیگه😀نه میشه نرفت به نظرم خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 وا ... خب راحت بگو بخاطر بیماری کروناست... ان شااله بیماری که ریشه کن شد خودم پاگشاشون میکنم و کادو ... نه بچه ندارم ولی بعدش نمیگن عقد داداش دوقلوت نیومدی وفلان شوهرمم قبول نمیکنه نریم میگ زشته فامیل چی میگن حتما میگن خصومت دارن باهم
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 داداش شوهرته دیگه به چی حسودیت شه شمام یه روزی عقد کرده بودید دیگه😀نه میشه نرفت به نظرم باورکن تواین دوره زمونه میگن اینقد آدما بدشدن وبدبین