سلام دوستان. من دو سال پیش دیسک کمر داشتم و حدودا یه سال بعدش باردارشدم تو ماه 8 جوری درد داشتم توی استخون پای چپم که مجبور بودم پاهامو باز کنمو راه برم و بلنگم توهمون ماه کیسه آبم پاره شد و بعداز اینکه درد طبیعی رو کشیدم سزارین شدم از نوع بی حسی الان یک ماهه زایمان کردم همچنان عین فلجا راه میرم پاهامو باز میکنم درد شدید کمر و بیشتر از همه استخون پای چپ از بغل پام تا پایین. داره نابودم میکنه با کرونا هم نمیتونم بیرون برم اصلا نمیدونم چه اتفاقی برام افتاده.حتی نمیتونم یه چایی براخودم بریزم😭😭😭
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
احتمال زیاد رگ سیاتیک پات گرفته اون تمرینی که گفتم انجام بده ببین تیر میکشه تا پشت پات؟
سیاتیکمم از دوسال پیش داغون بود الانم که بدتر شده.
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
سیاتیکمم از دوسال پیش داغون بود الانم که بدتر شده.
اون تمرین برای سیاتیک خیلی خوبه انجامش بده دردناک هست ولی تحمل کن شیاف دیکلوفوناک بزار هر هشت ساعت
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دخترم بیدار شد بعد میام میخونم ممنون میشم راهنماییم کنید
وزن زیاد حاملگی و کم تحریکی باعث تحریک دیسک و سیاتیکت شده باید شروع کنی حتی برا 5 دقیقه در روز نرمش کردن تا جای که بدنت کشش دار کم کم ماهیچه هات سفت میشن دردت کمتر میشه یه پماد رهامین هم بگیر دائم ماساژ بده پا و کمرت رو آن شاالله سریع خوب میشی