2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه هاتون چقدره؟؟

155 بازدید | 13 پست

خانما من 23 سالمه و دخترم 9 ماهشه. 

تصمیم دارم 3 تا بچه داشته باشم البته با کمک خدا. 

دوس ندارم فاصله ی بینشون زیاد باشه. 

نهایتا 2 سال یا 3سال .

کیا بچه هاشون با فاصله ی سنی کم بدنیا اومدن؟؟ 

نظرشون چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز بارداری زیر سه سال از لحاظ پزشکی برای مادر خوب نیست

بچه های من ۴سال

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
4سال هم خوبه دگ

بله 

چون شما گفتی دو یا سه سال

گفتم به دوسال فکر نکنی، برای خودت ضرر داره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بنظر من بچه تا یکسالگی اش تازه مادر انگار به خودش میاد و ب هیکلش میرسه و کم کم سردمزاجی بعداززایمان ازبین میره و تازه خلاصه یکم ب خودش میرسه وبخوای حتی بچت ۲ سال بشه باردار شی بنظرمن البته سخته چون ۹ ماه بارداری و شیردهی وشب بیداری ها وسردمزاجی ات تازه خوب میشه و روال زندگی ب بهترین شکل ممکن پیش میره فکرشو بکن دوباره اون موقع باردار بشی و اون چرخه تکرار شه ! پس کی جوانی کنیم ؟حداقل ۶ یا ۷ سال فاصله سنی خوبه ک اولی حداقل مهد بره یا مدرسه حسابی دوباره تفریح هاتو بکنی و یه استراحت عالی اونوقت دوباره هم واست اسونتره بارداری چون لازم نیس دنبال یک کوچولوی دیگه بدوی هم اینکه اون سرش ب درسش گرمه و تو هم ب نی نی وحتی گاهی میتونه بچه اول دومی رو نگه داره بری ب ظرفهات واشپزیت برسی !!

البته این نظر شخصی منه انشالله همچین تصمیمی دارم اگه خدا بخواد.

فقط بعضیا میگن خب دوتا یکجا بزرگ میشن شب بیداری و...عادت کردی سخته دیربیاری و دوباره برات سخت میگذره 

بنظر من ادم زود ب هرشرایطی عادت میکنه مگه قبل ازبچه اول بچه ی دیگه ای داشتم ک شب بیداری و...بگذرونیم .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊