2777
2789
عنوان

موبایل

73 بازدید | 14 پست

گوشی موبایل سامسونگ بخاطر کرونا 

با کمی آب و‌مایع صابون شستم و سریع خشک کردم 

زیر شیر آب نگرفتم‌با دستم بهش زدم‌و خشک کردم

حالا هنگ‌کرده 

ولی روشنه 

تا حالا تجربه داشتید؟

چکار باید کرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سشوار بگیر روش🙄🙄

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

چرا اینکارو کردی ؟

با ی دستمال الکلی باید ضدعفونی میکردی

الان سریع خاموشش کن باتریشو دربیار همشو بنداز تو ی ظرف برنج

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
گرفتم فایده نداشت

عهههه کارش نداشته باش خود ی خود شارژ تموم کنه خوب میشه 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
یعنی از برنج درش بیارم  روشنش کنم؟

الان گذاشتی برنج ن عزیزم پ کارش نداشته باش اگه فردا درست نشد خدای نکرده این کارو کن 

ممنونم عزیزم به نظرت درست میشه؟

آره فدات نگران نباش