2777
2789
عنوان

نی نیم دنیا اومد 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 26 پست
آخی مبارکه😍😍😍😍😍انشاا... که هر چه زودتر خوب میشه طبیعی بودی یا سز سخت بود یکم تعریف کن

طبیعی از اذان صبح درد داشتم هی میگرفت ول میکرد ۵عصر رفتم‌بیمارستان ولی ۲سانت بود تا ۷شد ۴سانت دیگه ۱۰زایمان کردم درداش بد بود واقعا اما موقع زایمان که نی نی سرش اومد توواژن تا دنیا اومد خوب بود درد انچنانی نبود من ماما همراهم به دادم رسید واقعا وگرنه نمیدونستم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم.. الان که نوزادتون بستریه سختتون نیس با بخیه طبیعی بیمارستان باشین? چون باید با وجود بخیه استراحت و مراقبت داشته باشین.. اذیت نمیکنه بازنشه?

من خودم میترسم همین نزدیکیا زایمانمه

آنیتا

خوش نام باشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
طبیعی از اذان صبح درد داشتم هی میگرفت ول میکرد ۵عصر رفتم‌بیمارستان ولی ۲سانت بود تا ۷شد ۴سانت دیگه ۱ ...

عزیزم مبارک باشه.ببخشید منم ان شاءالله  هفته بعد زایمانمه.ش ما کجا زایمان کردین؟ من اینحا غریلم.خواعرم قرار بود بیاد که الان میگن دیگه نمیذارن کسی بره سفر.میخواستم ببینم ماما همراه کدوم بیمارستان هزینهدلش چقدر میشه؟ بعد منم چون دست تنهام میخوام اگه خدا بخواد طبیعی باشم. شما چیا خوردین چ کارایی کردین هفته های اخر؟

عزیزم مبارک باشه.ببخشید منم ان شاءالله  هفته بعد زایمانمه.ش ما کجا زایمان کردین؟ من اینحا غریلم ...

من تاریخم چون  اخر اسفند بود و میخاستم بیفته فروردین زیاد هفته اخر تحرک نداشتم ....ماما همراه من شهرستانم طرف شیراز ساعتی ۳۰. وفقط واسه زایمانم موند و کمکم کرد زودتر و بهتر زایمان کنم ...البته بگید بعدشم بمونه احتمالا میمونن .ولی شما حتما پیاده روی کنین زیاد پله خیلی خوبه و ورزشا انجام بدین ..حتما ماما همراه بگیر اخه وقتی درد داری خودت نمیدونی چیکار باید کنی ولی ماما همراه بهت میگه چیکار کنی و همینطور از نظر ارامش دادن وماساژ و اینام خوبه