2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم 😔😔😭😭

1620 بازدید | 18 پست

ی شب یکی تو سایت اومد خصوصی...

بهم گفت وضعیت مالیم خوب نیس شوهرم با موتور داره خونه چیزی واس خوردن نداریم...

۳تا بچه دارم الان باردارم.هیچوقت سوالای سقط جواب نمیدادم...

گفت میخوام سقط کنم کلی زار و التماس کرد که بهش بگم چی بخوره سقط بشه.نمیدونم چرا دلم سوخت.

راهنماییش کردم...بچش سقط شد😭

چند وقت بعدش دوقلوهای خودم سقط شدن😭

همش فکر میکنم واس اینکه باعث مردن اون بچه بیگناه شدم بچه های خودم سقط شدن😔

عذاب وجدان دارم.حتی گاهی اوقات خوابای عجیب غریب میبینم😔خدا منو ببخشه😭

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم به یکی از دوستاش که خانومش میخواسته سقط کنه راهنمایی میکنه وقرص براش پیدامیکنه چندماه بعدخود ...

😭😭😭

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

چی بگم والا سر نماز خالصانه از خدا طلب بخشش کن انشالله ببخشیده بشی چون بالاخره تو سقط اون جنین دست داشتی.

نیمه دیگرم،،،تمام عشق و باورم ،،،اگرمن از تو بگذرم،،،میمیرم.😘😘
چی بگم والا سر نماز خالصانه از خدا طلب بخشش کن انشالله ببخشیده بشی چون بالاخره تو سقط اون جنین دست د ...

واسم دعا کنین😭

سلام عزيزم ديدم ماما هستين پيغام دادم 

من يك ساعت و ربع پيش به جاى قرص فوليك اسيد اشتباهى قرص كلرديازپوكسايد١٠ خوردم
ممكنه مشكلى ايجاد كنه؟
بعد از اون اب زياد خوردم
الان نه هفته و ٤ روزمه باردار هستم

واسم دعا کنین😭

خانومی باردارم یه سوال ضروری دارم توروخدا جوابمو میدین؟

بخدا از ظهر دیروز تا حالا از استرس یه لقمه غذانتونستم بخورم😔😔

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤

36 هفته باردارم

چن روزی میشه کل شکمم سفت شده 

جوری هم نیس ک ول کنه باز دوباره سفت شه، دائمن سفته یه مقداری هم درد واژن و لگن دارم

امروز چون دکترخودم نبود رفتم بیمارستان دکترش معاینه داخلی انجام داد ببخش واضح میگم سه تا انگشتشو کامل کرد داخل و به سمت بالافشارمیداد

دردش طاقت فرسا بود وقتی هم ک کارش تموم شد و بلندشدم مقداری خونابه ازم خارج شد از وقتی هم ک برگشتم خونه سوزش بسیار شدیدی توناحیه واژن دارم

و شرتم هم کمی خیس میشه

الان نگرانیم اینه ک این معاینه ای ک دکتر انجام داد باعث تحریک و باز شدن دهانه رحم و یا سوراخ شدن کیسه اب و زایمان زودرس نشده باشه

به حد مرگ از زایمان زودتر از موعد وحشت دارم

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤

سلام ببخشید یه سوال داشتم دکترم بهم لتروزول داده چون ۱ ساله اقدام کردم باردار نشدم از شب ۵ شبی دوتا الان شب دوم هست ک خوردم دو طرف تخمدانم دردی داره که قابل تحمله من همیشه این درد و ۱۲ یا ۱۳ سیکل داشتم .این میتونه به این معنی باشه که دارم تخمک گذاری میکنم و تخمک هام دارن بزرگ میشن.؟

و یه سوال دیگه چرا دکتر بهم کلومفین نداده ؟؟و آمپولم نداده .فقط گفته روز ۳ پریود برم آزمایش خون .و ۱۳ سیکل برم سونو ذخیره تخمدان و که هر وقت میخوام برم از شانسم میخورم به تعطیلی   

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 

نه نازگل جان ،فکرنمیکنم ربطی داشته باشه

الان خود منم توی گذشته ام یه کار فاجعه انجام دادم ،همیشه ام فکرمیکردم به خاطر اون موضوع یا بچه دار نمیشم یا ناقص از اب در میاند

اما در حقیقت خدا بسیار مهربان و بخشنده است

از کجا میدونی نی نی هات اگه میموندند سالم بودن !ضمن اینکه تو به خیلی های دیگه هم محبت کردی ،یعنی خدا اونهمرو ندیده فقط اینیکی رو سریع مجازاتشو فرستاده !

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا

سلام عزیز دلم

گلم شما انقد ب همه‌کمک کردی و مهربونی ک مطمعن باش این خیلی وقت پیش بخشیده شده 

کوچولوهات قسمتشون ب موندن نبود . خودتو سرزنش نکن 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)