2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم نگران باشم

389 بازدید | 36 پست

سلام من سه سال هست خواننده نی نی سایت هستم ولی تازگی عضو شدم الان هم ازتون مشورت میخوام، شوهرم دو ماه میشه که خیلی درگیر گوشی شده و رمز گذاشته چیزی ندیدم ازش فقط خیلی نگرانم ازش پرسیدم میگه دوستام مطالب ناجور میفرستن نمیخوام تو ببینی ولی من باورم نشده بنظرتون نباید نگران باشم آخه کم مونده تو دستشویی هم ببره گوشی رو خیلی فکرم خرابه

اللهم عجل لولیک الفرج

منم اینجوریم خیلی حساسم 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خسته شدم موهام میریزه از فکر و خیال من 17 سال ازدواج کردم دو تا بچه دارم شوهرم چهار سال اومد خواستگاری تا پدرم قبول کرد یعنی امکان داره با کسی رابطه داشته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین اگه صرفا بخوای نگران باشی و فکر و خیال کنی هیچ چیزی حل نمیشه...چون با فکر کردن میتونی طرفت رو حتی به خیانت هم محکوم کنی و سندت هم فقط توهمات و فکر و خیالاتت میشه

اما بهترین کار اینه منطقی بشینید با هم صحبت کنید...بهش بگو درسته ما نباید گوشی هم رو چک کنیم و حریم شخصی داشته باشیم..اما قبول کن تو هم این اواخر خیلی روی گوشیت حساس شدی خب به منم حق بده یکم نگران بشم...بیا با هم صادق باشیم و اگر اتفاقی افتاده به هم بگیم

اینجوری بهش بگو و اینکه یهو همون اول بهش نگو حس میکنم بهم خیانت میکنی...اینجوری اصلا خوب نیست چون انگار ناخوداگاه این مجوز رو بهش میدی...بذار یه سری حرمت ها بینتون باشه و با عقل و منطق حرفتون رو بزنید نه احساسی 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

خیلی سعی میکنم بهش نزدیکتر بشم و حرف بزنم ولی انگار دوست نداره درباره این موضوع حرف بزنه یه موقع ها حس میکنم بیشتر محبت میکنه جدیدا ولی دلم یهو میریزه نمیدونم چه مرگمه کاش همه فکرهام غلط باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
ببین اگه صرفا بخوای نگران باشی و فکر و خیال کنی هیچ چیزی حل نمیشه...چون با فکر کردن میتونی طرفت رو ح ...

میدونی چیه تازگیا بعضی از مردا چت کردن تو اینیستا رو جز خیانت نمیدونن میگن مگه چیکار میکنیم..انگار خیانت چشم و گوش و دم داره.

❤❤.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین ترک ملتی❤❤
میدونی چیه تازگیا بعضی از مردا چت کردن تو اینیستا رو جز خیانت نمیدونن میگن مگه چیکار میکنیم..انگار خ ...

درسته متاسفانه گاهی اینطور فکر میکنن

ولی خیلی طرز فکر غلطیه

خیانت که فقط رابطه جن.سی نیست

وقتی متاهل و متعهدی حتی فکر کردن به یه مرد یا زن دیگه هم خیانته...چه برسه چت کردن

امیدوارم نسل اینجور آدم ها چه زن چه مرد هر چی زودتر منقرض شه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

مطمئن باش داره بهت خیانت میکنه....شوهرخواهر منم ی سال اینطوربود وازبس خواهرم بهش اعتمادداشت ،مرده راحت ب کاراش ادامه میداد ......بای مشاورخانواده خوب مشورت کن وبهترین کارروکن،ممکنه باعصبانیتت ،ابروتون بره ب خاطر اشتباه شوهرت 

بنظر منم چت کردن خیانت محسوب میشه اگه ما همین کار رو انجام بدیم اونا خیلی ناراحت میشن و شک میکنن ولی چون مرد هستن عیب نداره کارهای اونا

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها ت رو خدا بیاین تاپیک من ب کمک احتیاج دارم تاپیک بی بی چک

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩