2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم نگران باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست
زود ،قبل ازاینکه رابطه احساسی وارد رابطه ج بشه ،سروتهش دربیار ک باکسی هست یا نه....اگ ب مرحله ج برسه ...

یعنی دقیقااین دوستمون درس میگه منم زودفهمیدم تازه یک هفته بودزوددست وپاشوجمع کرد

ی مساله خیلی مهم 

اگ مطمئن شدی ،

باخانواده خودت درمیون بذار این قضیه رو،ک کمکت کنن،،،،اگ خدای ناکرده نگرانیت درست باشه،ممکنه کارب جاهای باریک برسه

این چیا نبایدقایمکرد ،مردابفهمه پبیش زنشو لورفتن،رفتاراشو بدتر میشه،پرروترمیشن،رفت وامدشو ب منزل کمترمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر منم چت کردن خیانت محسوب میشه اگه ما همین کار رو انجام بدیم اونا خیلی ناراحت میشن و شک میکنن ولی ...

اره دقیقا .من یه بار عوضش و دراوردم چنان پشیمونم کرد.یه فحش دیگه هم داد..گفتم چطور تو چت کردنی خیانت نبود الان من کردم صد خیانت

❤❤.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین ترک ملتی❤❤
خاک توسرمردایی ک اهل خیانتن زن جوونیش میداره،بچه بزرگ میکنه ،زماحی ک وقت استراحت نسبی اش هست ،یهو گ ...

تازه میگن مگه چیکارمیکنین خانه داری که چیزی نیس.وظیفتونه

❤❤.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین ترک ملتی❤❤

یک بار خیلی بهش گیر دادم که حتما یه چیزی هست و بهش گفتم به بابات زنگ میزنم آخه باباش و خانوادش خیلی منو دوست دارن عروس بزرگشون هستم به جون بچه هام قسم خورد چیزی نیست و الکی نگرانم وگفت تو زندگیم چیزی کم ندارم که دنبال کس دیگه ای باشم پس این دلشوره من واسه چیه چرا گوشیش رو یک لحظه از خودش دور نمیکنه

اللهم عجل لولیک الفرج