2777
2789
عنوان

بعد از سقط

59 بازدید | 8 پست

دوستان من خونریزیم بعد سقط قطع شده ولی درد دارم .

دهانه رحمم که باز هست بسته میشه ؟ مث قبلا ک باردار نشده بودم هنوز

؟

اگ برم دکتر بگم درد دارم دارو مینویسه یا حتما نمونه برمیداره و کشت انجام میده ؟

بدم میاد از نمونه گرفتن اون دستگاهی که میذاره واژن رو نگه میداره خیلی درد داره

نه فقط سونو مینویسن اگه سونو رفتی گفته چیزی نیست دیگه حلهچند هفته بودی؟

۵ هفته

یه چیز دیگ خیلی نگرانم کرده . من تو بارداری دهانه رحمم دست میزدم باز شده بود بعد سقط دست زدم هنوز باز هست با اینکه یک ماه گذشته کی بسته میشه ؟ اندازه اولش میشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم شما الان فک نکنی چون کوچیک بوده سقط کردی دیگه خودت و رها کنی،دقیقا مثل نوزاد که کامل به دنیا میاد الان شما زاجی حتما شرایطی که برای خانومای زاج به وجود میارن رو انجام بده وگرنه مثل من نابود میشی

من سقط داشتم اومدم خونه زیر کولر خوابم برد بعد به مدت شش ماه سرماخوردگی خوب نمیشد بویاییم تا ۸ ماه از دست دادم،اصلا خیلی بد بود

قشنگ پهلو و کمر و سرت رو گرم نگه دار

چیزای گرم و مقوی بخور

بعدشم شما الان فک نکنی چون کوچیک بوده سقط کردی دیگه خودت و رها کنی،دقیقا مثل نوزاد که کامل به دنیا م ...

یه چیز دیگ خیلی نگرانم کرده . من تو بارداری دهانه رحمم دست میزدم باز شده بود بعد سقط دست زدم هنوز باز هست با اینکه یک ماه گذشته کی بسته میشه ؟ اندازه اولش میشه

۵ هفته یه چیز دیگ خیلی نگرانم کرده . من تو بارداری دهانه رحمم دست میزدم باز شده بود بعد سقط دست زدم ...

چجوری دست می زدی مگه میشه!

اونو من نمیدونم بله دیگه به مرور حتما بسته میشه

این همه آدم زایمان کردن بسته شده

دهانه رحم کلا تو پریودی فک کنم باز میشه اون احتمالا به خاطر خونروزیت هست