بچه عکس بی بی چکی ک گرفتم بذارم میشه بگید خوبه یا ن و چطور استفاده کنم
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
بچه من کوچولوتر بود پنج ماهگی قشنگ باکمک ازمیزمیگرفت وامیستاد
بچه تون دیر حرف زد؟
معمولا بچه هایی که راه رفتنشون یا ۴ دست و پا رفتنشون زود میشه دیرتر حرف میزنن
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
من فکر میکردم سر یه تایم خاص باید یه کاری رو یاد بگیرن وگرنه از بقیه عقب میمونن و ممکنه دیرتر از معم ...
ن بابابچه هاباهم فرق میکنن. نباید مقایسه کنی بابقیه
خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
بچه تون دیر حرف زد؟ معمولا بچه هایی که راه رفتنشون یا ۴ دست و پا رفتنشون زود میشه دیرتر حرف میزنن
هنوز حرف نزده 7ونیم ماهشه نمیشینه ولی چهاردست وپایادگرفته
خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن