2777
2789
عنوان

تــــــه دیگ ماکارونی ام😎 :من ک مردم براش😍 +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خدا حفظش کنه🤲❤

چقدر این لحظه ها دوست داشتنیه یعنی با هر کار جدید بچه انگار تازه متولد میشی😍

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دخترت دنیا نیومد؟

دو هفته دیگه ایشالله دعام کن لطفا

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
الهی خدا حفظش کنه🤲❤ چقدر این لحظه ها دوست داشتنیه یعنی با هر کار جدید بچه انگار تازه متولد میشی😍

مــــــمنون ولی بچه خودم نیس😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
دو هفته دیگه ایشالله دعام کن لطفا

ای جانم😍 انگار همین دیروز بود که استرس داشتی که دختر نباشه😍

برای منم دعا کن باردار بشم

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
بچه خودم نیس😁 خواهرزادمه خودم تیرماه عروسی کردم میخواستی عروست شم؟😂😂

ایشششش😒میخواستم بعد کرونا برم واسه عروسم انگشتر الماس بخرم با یه سرویس و بیام نشونت کنم تا پسرم به دنیا بیاد ولی حیف که خودت نخواستی🙄

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
مــــــمنون ولی بچه خودم نیس😂

اتفاقا منم رو بچه خودم این حس رو نداشتم بچه م هنوز به دنیا نیومده

بچه دختر خاله مه که جونمو براش میدم😍

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
پس چرا نینی من از ۷ماهگی وامیستاد. یعنی زودتر از سنش یاد گرفته بوده؟

بچه من  کوچولوتر بود پنج ماهگی قشنگ باکمک ازمیزمیگرفت وامیستاد

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
فدای تو.. حوالی قلب مهربونت . عشقم😘💕🤗

عه حوالی من بودی و نفهمیدی ی هفته تعلیق شدم😒

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁